Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kapcsolat vagy nem? (bővebben lent)
Önérzetes nőnek nem mondanám azt, hogy nyíltan felvállalt barátnőnek nem kellesz, viszont minden kötöttség nélkül szeretek együtt lenni veled (dugásra jó vagy nekem).
Hogy hogy kezeld a helyzeted? Önérzetesebb 20-on éves csaj már azon is kiakad, ha 1-2 év együttélés után az eljegyzés nem kerül szóba, Te meg azt is tűröd hogy fel se vállaljanak, csak használjak. Esetleg még házhoz is mész hozzá, akció után pedig egyedül haza?
de ez teljesen ellenmondásos kérdező... akkor ez mi köztetek barátság extrákkal úgymond egy nyitott kapcsolat?
Nem mondjátok ki, hogy kapcsolat, de összebújtok közös programok stb? Hát ez is egy lehetőség...
igen..valami olyasmi.nem mondjuk ki hogy kapcsolatba vagyunk de együtt vagyunk.vannak közös programok és nincs más az életünkben
és nem tudom..lehet h talán jobb is hogy nem mondjuk ki..mikor kapcsolatba voltam egy ideig nagyon jó volt de egy idő után úgy éreztem hogy megfulladok benne....de valahol mégis vágyom egy kapcsolatra...:( tudom nagyon ellentmondásos a dolog de igy érzem :(
"Hogy hogy kezeld a helyzeted? Önérzetesebb 20-on éves csaj már azon is kiakad, ha 1-2 év együttélés után az eljegyzés nem kerül szóba, Te meg azt is tűröd hogy fel se vállaljanak, csak használjak. Esetleg még házhoz is mész hozzá, akció után pedig egyedül haza?"
hogy a kérdésedre válaszoljak...nem megyek házhoz.mindig értem jön kocsival nála alszom.délelőtt még van egy kis összebújós ágyban szundikálás aztán délután haza visz kocsival
A hetes is én voltam
Magyarul nem vonhatod felelősségre ha megcsal mert nem is tartoztok szorosan össze... Tehát nyugodtan mondhatna neked olyat, hogy este Eszterhez megyek.
Te meg, ki azaz Eszter? Egy kedves csajszi, nemrég ismertem meg... És te egy szót nem szólhatsz mert nem vagytok kapcsolatban...
Hát nekem ez nem menne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!