Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszméletlen fontos. Életbevágó. és sürgős. Mit tegyek?
Ejj, ez volt velünk is. Csak ugye én a fiú szerepét játszom. Mi az félévi átlagban fogadtunk, hogy kinek lesz jobb. Nyertem, bár épphogy. Másnap megadott 200 puszit a 368-bol. Utánna már nem számoltuk.:)
17f
Mond neki, hogy a tartozás puszik uncsik, térdelj le elé és gombold ki a nadrágját vedd elő a szerszámost és szopogasd!
Na ebből tuti leveszi, hogy te sem csak simán puszikákat szeretnél neki adni!!!
pff utolsó kettő:S nem hiszem,h úgy kéne kezdeni egy kapcsolatot h rögtön les**pja
nem az idióta dolgokra volt kiváncsi,csak tanácstalan. amikor másnak kell segíteni sokkal egyszerűbb,1-2 évvel ezelőtt ilyen helyzetbe én se tudtam vna h mit csináljak és nem örültem volna ha ilyen válaszok érkeznek..:/
"pff utolsó kettő:S nem hiszem,h úgy kéne kezdeni egy kapcsolatot h rögtön les**pja
nem az idióta dolgokra volt kiváncsi,csak tanácstalan. amikor másnak kell segíteni sokkal egyszerűbb,1-2 évvel ezelőtt ilyen helyzetbe én se tudtam vna h mit csináljak és nem örültem volna ha ilyen válaszok érkeznek..:/"
:DDD
Ha rögtön rátér valaki a lényegre, akkor nem kell aggódnia, hogy "Jézusom most mit is kell tennem"...
Előbb utóbb meg úgyis az lesz a vége, hogy a péniszen tanul furulyázni... Én csak kihagytam az unalmas(stresszes) részeket... Minek izgassa magát szerencsétlen kiscsaj?! Odahajol, ha a srác ellöki, akkor nem akar semmit a lánytól, ha meg akarja, akkor no para, csinálni kell és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!