Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducinak cingár? Bővebben.

Figyelt kérdés
Duci vagyok, de a cingár pasik jönnek be. Az életben nem jön össze, ugye?
2010. febr. 9. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
ugyan már. különben is, az ellentétek vonzák egymást :D :)
2010. febr. 9. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Baratnom 6 evig volt a cino pasijaval, bar a vegen a srac kndizni kezdett felszedett par kilo izmot, a csaj meg lefogyott, de igen is van eselyed
2010. febr. 9. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
fogyj le kicsit és sok sikert :D
2010. febr. 9. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem kell lefogynod, csak ha te is akarod. Én is telt vagyok, és nagyon csinos párom van. Nincs rajta semmi súlyfelesleg.

Meg bátyám is a telt hölgyeket szereti, és ő is szép izmos testalkatú.

2010. febr. 9. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Ismerősöm (nő 28Éves) és túlhízott, korabeli párja meg vékony... és remekül kijönnek... vlki még szereti is az ilyen lányokat :) Hidd el! Ez nem akadály!

F/16

2010. febr. 9. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem összejöhet. Én rengeteg olyan párt láttam már, ahol a nő teltebb, duci volt, a párja pedig nagyon vékony. :)
2010. febr. 9. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem simán menne. sokan nagyon szeretik a duci csajokat(köztük pl én is:D)itt jön képbe édesapám bölcsessége: a jó nő olyan mint a SOKOL rádió: mindent lehet rajta fogni. a duci csajok is tudnak nagyon izlésesen öltözködni.
2010. febr. 9. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Én alacsony vagyok és elég töltött galamb, a párom pedig magas és csonti :) 1 éve vagyunk együtt és boldogan! Úgyh nem ezen múlik, összejöhet.
2011. febr. 22. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni! Sok pasinak tetszenek a duci-molett csajok! Ha nagyon akarod, össze fog jönni! Csak legyél igényes, ápolt!
2011. júl. 22. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!