Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a barna hajú, barna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a barna hajú, barna szemű csajok jönnek be a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Hócipőm tele van már ezekkel a hülye ideálokkal meg anyakomplexusokkal! Talán Ti tudtok érthető magyarázatot adni nekem...
2010. febr. 9. 19:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem a hajtól függ te:) a kisugázsától!!

Lehetsz te kopasz is ha a kisugázsásod jó!!!

Légy kedves ,mosolygós,ám de nem teljesen odadó!!Nem minden pasinak jön be és legalább nem tartanak könnyüvérünek se.

Egyszerüen rossz pasit fogtál ki.

Én is szőke vagyok,a lányaim is szőkék és van pasijuk, nekem is...

2010. febr. 15. 15:40
 22/29 anonim ***** válasza:

nekem speciel eleg sokadik szempont az idealis haj, ill szemszin. sokkal fontosabbnak tartom, hogy mennyire van osszhangban az adott szem, vagy haj az arcal, testtel, stilussal.egy csajt sohase reszletekben nezek, hogy milyen csak az alakja, milyen csak a szeme stb. hanem az egesznek az osszbenyomasa a fontos. de ha mar igy felbontjuk, akkor az arc es az alak, idomok nallam tobbet nyomnak a latban mint a haj, vagy a szem szine.

23/f

2010. febr. 15. 15:46
 23/29 anonim ***** válasza:
58%

Nekem se számít sem a haj- sem a szemszín. Nekem az a fontos a lányokat tekintve, hogy ne legyeenek kövérek, és lapos mellűek.

Valóban vagy hülye pasikat fogrtál ki, vagy nem vetted észere azokat, akiknek tetszettél. Szerintem azért az utóbbi a valószínűbb.

2010. febr. 15. 15:46
 24/29 anonim ***** válasza:
Akartam írni: "észre".
2010. febr. 15. 15:48
 25/29 anonim ***** válasza:
59%
A barna haj kiemeli a barna szemet, és nagyon szép tud lenni. Viszont az nem igaz, hogy mindenkinek az a kedvence, vagy az ideálja. Nekem is nagyon tetszik a barna szem, de furcsamód egyszer sem jártam olyan nővel, akinek nem kék volt a szeme. Na tessék... :o)
2010. febr. 15. 15:56
 26/29 anonim ***** válasza:
72%

Én eredetileg barna híjú és szemű vagyok.. A mostani páromat is így ismertem meg. Azóta szőke lettem. És bár nem cserélne már el a párom, de ő a szőke, kék szeműeket szerette eddig.

Úgyhogy az általánosításod nem igaz.

Ne izgulj.. ha elhappolták tőled, vagy előled, akkor soha nem is volt a tiéd.

Majd jön valaki, akinek nem a színek számítanak, mert pontosan te kellesz, függetlenül attól, h milyenek a színeid..

2010. febr. 15. 16:03
 27/29 anonim ***** válasza:
72%
Hát nekem a zöld ill. kék szemű lányok is bejönnek sőt jobban...:::
2010. febr. 15. 16:28
 28/29 anonim ***** válasza:
48%
fekete haj, kék szem a favorit!!
2010. febr. 15. 16:50
 29/29 anonim ***** válasza:
36%
Mert azok a legtermészetesebbek, és mellesleg nekem jobban bejönnek mint a szőkék
2010. febr. 15. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!