Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a barna hajú, barna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a barna hajú, barna szemű csajok jönnek be a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Hócipőm tele van már ezekkel a hülye ideálokkal meg anyakomplexusokkal! Talán Ti tudtok érthető magyarázatot adni nekem...
2010. febr. 9. 19:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
72%
ki mondta h csak azok jönnek be?!?!?! ekkora baromságot! Akkor ezek szerint az összes többi, szőke,fekete,vörös mittomén milyen színű meg szemű csajok egyedül rohangálnak a világban?!?! XD
2010. febr. 9. 19:07
 2/29 anonim ***** válasza:
5%
mert azok a szépek?
2010. febr. 9. 19:08
 3/29 anonim ***** válasza:

Hat szerintem ez nem igy van...az csak az elso benyomasnal szamit...

Amugy orulnek neki ha igy lenne mert en az vagyok :D

2010. febr. 9. 19:09
 4/29 anonim ***** válasza:
En szoke vagyok es kek szemu, egy csomo baratnom is, mind kapcsolatban elunk, tehat valaki(k)nek, mi vagyunk az esete(i). Szoval szerintem egyaltaan nem igaz a tendencia, amit te leirtal. MIndenkinek mas tetszik. Az anyakomplexust vegkepp nem ertem, mar, hogy idosebb noket akarnak a korodbeli fiuk? Lehet nem talalnak titeket eleg erettnek, de nem hinnem, hogy ez is olyan huuuu de jellemzo lenne. 25/L
2010. febr. 9. 19:09
 5/29 A kérdező kommentje:
Nekem minden eddigi srácot, aki tetszett, ilyen happolt el előlem, és megint ez van! Nekem szőkésbarna, csípőig érő hajam van, és zöld alapon barna foltos az íriszem.
2010. febr. 9. 19:10
 6/29 anonim ***** válasza:
54%

Mert szépek :)

van egy ilyen osztálytársnőm :)

2010. febr. 9. 19:10
 7/29 anonim ***** válasza:
79%
Sört ide bort ide te szép barna leány ♥
2010. febr. 9. 19:11
 8/29 anonim ***** válasza:
41%
Ez tényleg így van,a legtöbb pasinak a hosszú barna haj,barna szem párosítás jön be:)Persze vannak kivételek!
2010. febr. 9. 19:12
 9/29 anonim ***** válasza:
86%
Ez esetben nem a hajaddal, es nem is a szemeddel volt a baj, hanem a pasikkal, akiket kifogtal, ha tenyleg szerettek volna, akkor nem lehetett volna "elhappolni" oket. Szerintem a szoke haj, egy egzotikus zold szemmel biztos nagyon szep, es egy nap egy ferfi ertekelni is fogja, addig probad meg elkerulni a loosereket.
2010. febr. 9. 19:13
 10/29 anonim ***** válasza:
75%
ha egy csaj elhappolt előled egy pasit akkor az nem feltétlenül a haj- és szemszín miatt történt...
2010. febr. 9. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!