Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretné picit "pihentetni" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretné picit "pihentetni" a kapcsolatunkat, kinek van ilyenben tapasztalata?

Figyelt kérdés
Sok volt a vita az utóbbi időben. Apróságokon, de Neki most ez sok volt. Azt mondta, hagyjuk egyelőre egymást, és majd meglátjuk, de semmit nem ígér. Szinte 99%, hogy nincs senki más a képben fizikálisan, a sok vita miatt készült ki. Valaki járt már hasonló cipőben?
2015. febr. 1. 13:04
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Nos, egy dolgon volt nagy vitánk. Az elején azt szerette volna, ha odaköltözöm hozzá. Csak akkor még korai lett volna, de közben én szorgalmasan kerestem a nyelvtanulási lehetőséget és a munkahelyemen is azt, hogy válthatok majd. Novemberben már úgy éreztem, hogy nyár végén tudok menni, ezt el is mondtam, de akkor jött azzal, hogy jó, majd megbeszéljük. Telt az idő, elmentünk telelni szilveszterkor, direkt nem akkor kezdtem el mondani, hanem később, hogy mostmár nem értem, mit is akar... na, ez a beszélgetés megtörtént szilveszter után. Egyszerűen elkezdett tiltakozni az összeköltözés ellen. Azzal érvelt, hogy alig ismerjük még egymást, Ő sokat dolgozik, nem szeretné, ha a munkája rovására menne minden, mert mikor ott vagyok elvárom, hogy velem foglalkozzon... (ez nem is így van, egy hónapig voltam Nála nyáron, mellette(m) 18 órákat dolgozott, egész nap hűségesen vártam haza... egy zokszó nem esett) Na, én ezen behisztiztem (szerinte), hogy akkor most hogy lesz, mi lesz velünk.

A pontot az I-re az tette fel, hogy az unitesójával (aki szintúgy távkapcsiban él) beszélgettünk egyet, hogy mi a gond, mert meséltem Neki, hogy mostanában sok a gond. Na, ez visszajutott a fülébe, és kikérte magának, hogy én miért tálalom ki a nehézségeinket másnak. Emiatt mondta azt, hogy elege van, zárjuk le.

2015. febr. 1. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!