Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretné picit "pihentetni" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretné picit "pihentetni" a kapcsolatunkat, kinek van ilyenben tapasztalata?

Figyelt kérdés
Sok volt a vita az utóbbi időben. Apróságokon, de Neki most ez sok volt. Azt mondta, hagyjuk egyelőre egymást, és majd meglátjuk, de semmit nem ígér. Szinte 99%, hogy nincs senki más a képben fizikálisan, a sok vita miatt készült ki. Valaki járt már hasonló cipőben?
2015. febr. 1. 13:04
1 2 3
 1/21 CptTomato ***** válasza:

Ha nincs senki akkor nem kell "szünet", ha még éreztek egymás iránt akkor elégnek kell lennie pár nap mosoly és kommunikáció szünetnek...

Amúgy nem jó 5let a szünet... olyan mintha azt mondanád neki hogy " Drágám bárkivel lefekhetsz, de ha megteszed letépem a heréid és sóval hintem be a helyét"

2015. febr. 1. 13:06
 2/21 A kérdező kommentje:
Elvileg tegnap este mondta ki a végszót, de azt mondta, beszélgethetünk még. Így nem igazán tudom, mennyire gondolja komolyan.
2015. febr. 1. 13:08
 3/21 anonim ***** válasza:
Nálunk volt már szünet. Kettő is. Nem tudtunk egymással beszélni, csak a vita volt. Megbeszéltük mikor és ki jelentkezik. Lehiggadtuk, átgondoltuk mindketten, hogy mit hibáztunk, aztán megbeszéltük és újra kezdtük.
2015. febr. 1. 13:12
 4/21 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy ez így lesz nálunk is.
2015. febr. 1. 13:17
 5/21 anonim ***** válasza:
Ha valaki szünetet kér, az már nem jó. Át kell gondolnod Neked is...Miért volt a sok vita stb. 99% ban ne legyél biztos, hidd el!! Voltam hasonló cipőben
2015. febr. 1. 13:28
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem tud róla, de lecsekkoltam a mailjeit, telefonját, stb. muszáj volt, mert én is tartottam attól, hogy ilyenfajta bajok vannak. Sehol, semmi jele nincs annak, hogy... Neki egyszerűen nem hiányzik ez a sok veszekedés most a munkája miatt sem.
2015. febr. 1. 13:31
 7/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne veszekedjetek!!! Próbálj Te is változtatni! Tudom, h nehéz megállni de megéri! Szeressétek egymást, vigyázzatok egymásra. Drukkolok! :)
2015. febr. 1. 13:34
 8/21 anonim ***** válasza:

Általában a szünet azt jelenti, hogy egyből nekiáll mások után kutatni és kiéli a vágyait. Ha pedig megunta, akkor jelentkezik.

Velem legalábbis így történt. A szünet az gyakorlatilag szakítás és újrakezdeni egy szar kapcsolatot... hát nincs sok értelme.

2015. febr. 1. 13:49
 9/21 A kérdező kommentje:
Nos... Ő nem volt anno sem egy nagy csajozós. Most volt időm, lecsekkoltam mindenét (mailek, levelezés, stbstb.) Nem volt soha az a nagy csajozós típus, a telefonjában alig vannak nevek, azok sem lányoké, hanem az általam is ismert embereké. A mailcímére semmi nem jön, ismerkedni meg ideje nincs, 18 órákat dolgozik külföldön (meló+maszek), mire hazaér, örül, hogy pihenhet. Az utóbbi hónapokban tényleg szinte minden lépéséről tudtam, mindig "lejelentkezett", mikor hazaért a melóból egyből velem beszélgetett elalvásig (hajnal 2-kor ért haza, mert ilyen műszakban dolgozott). Szerintem az,hogy megcsalna nagyon kicsi a valószínűsége, tegnap pl. a haverjának arról panaszkodott, hogy túl sok a vita köztünk, így nem rózsás a kapcsolatunk.
2015. febr. 1. 14:00
 10/21 A kérdező kommentje:
Tudom, csúnya dolog elolvasni más levelezését, DE tudnom kellett, hogy mi a szitu, van-e valakije, stbstb.
2015. febr. 1. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!