Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam rajta? Rettenetesen fáj.

Figyelt kérdés

Sziasztok!Azért ide írom a kérdésem,mert itt talán normálisabb válszokat kapok,mint más kategóriákban.

Szóval 3 hete ért véget egy fél éves kapcsolatom. Mondhatjátok,hogy nem hosszú idő,tényleg nem az,de mégis alig tudom felfogni,hogy elhagyott.Tudni kell,hogy nagyon különbözünk,én szeretethiányban szenvedek és igénylem azt,hogy szeretgessenek, pedig pont az ellenkezője,nehezen mutatja ki az érzéseit.Ez állandó vitatéma volt nálunk.3 hete besokallt és szakított velem,mondván,besokallt és neki ez így nem megy.Tette mindezt üzenetben.Hihetetlenül fáj,hogy neki ennyi volt ez az egész.Néha beszélgetünk,tegnap is beszélgettünk órákig és azt állítja,hogy már nem érez irántam semmit (bár konkrétan nem mondta,de utalt rá) de az mégis böki a csőrét hogy más férfiakkal beszélgetek,pedig csak baráti szinten,mert más szemmel nem tudok most ránézni egy férfira sem.Sértődötten kijelentette,hogy ezt meg azt hallott rólam,de őt ugyan nem érdekli a dolog.Elmagyaráztam neki,hogy nem történt semmi senkivel se,azután nyugodt volt.De fogalmam sincs hogyan éljem túl ezt az egészet,mert nagyon szeretem.Nyugtatókon élek és nem tudok normálisan aludni,minden gondolatom körülötte jár.Mit tehetnék?Hogyan felejtsem el?

25L

2015. febr. 1. 04:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Üzenetben szakít, aztán meg beszélgettek sokat, meg olyanokat küldözget, amit akkor szokott, amikor együtt voltatok....Küld el a jó büdi fr@ncbam, szórakozzon mással, ha elment, menjen, de ne hagyjon abban a tudatban, hogy még lehet valami. Az üzenetek, amikot küld, csak arra jók, hogy a reményt éltesse benned, hogy még lehet valami. Zárd le, tiltsd le, ha nincs veled, felesleges minden. Tudom baromi nehéz, de jobb átesni rajta, mint esetleg hónapokik-évekig álomvilágban élni.

Sok sikert, kitartást!

2015. febr. 1. 07:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindegyikőtöknek igaza van! Élteti bennem a reményt ezért szeretem ha ír,de ezt nagyon gyorsan be kell fejeznem mert belebolondulok.
2015. febr. 1. 07:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, így van, saját érdekedben zárd rövidre vele!
2015. febr. 1. 09:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Fogadd meg a 11-es válaszoló tanácsát mert nagyon jól írta!

Hasonló helyzetben vagyok mint te. Üzenetben szakított egy hülye indokkal. Teljesen kikészültem. Hetekig egy falatot sem bírtam enni, fogytam is, pedig elég vékony vagyok alapból. Majd ugyanezt csinálta mint a te exed. Azzal hitegetett,hogy hiányzom neki,és találkozni fogunk. Közben minden más pasiról lebeszélt. Fogalmam sincs mire volt ez jó, de jobban megszenvedtem mintha a szakítás napján teljesen kitörlöm az életemől.

Elhiszem,hogy szereted és rossz nélküle de szakítsd meg vele a kapcsolatot, próbáld összeszedni magad és ne szedd a nyugtatókat! Tudom nehéz lesz, de most tedd meg, ne hagyd hogy hónapokig hitegessen a semmiért, és ne tudj tovább lépni.

Kitartást kívánok!

20/L

2015. febr. 1. 10:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A normálisabb válasz alatt mit értesz? Melléd álljunk, vigasztaljunk, megállapítsuk azt, hogy Te többet érdemelsz?

Hogyan tegyed túl magad rajta?

Nem tudom.Viszont ha kicsit jobban megérted magadat , a kapcsolataidat, partnereidet lehet , hogy kevésbé fájnának az ilyen helyzetek. No és még talán el is kerülheted hogy hasonló helyzetekbe kerülj.

Ha igazi megoldást szeretnél akkor bele kell mélyedned, és az munkába kerül.Ha vigaszt keresel az legfeljebb olyan mint egy tüneti kezelés, de valójában nem oldasz meg vele semmit.

Biztos megoldásokat én sem tudok, de talán érdemes egy kicsit elgondolkodnod a következőn. Azt írod, hogy.: "Tudni kell,hogy nagyon különbözünk,én szeretethiányban szenvedek és igénylem azt,hogy szeretgessenek, pedig pont az ellenkezője,nehezen mutatja ki az érzéseit." "Ez állandó vita téma volt"

Először is tisztázni kéne , ha "szeretet hiányban szenvedek", akkor igazi szeretetet nem nagyon tudok adni a másiknak, ilyenkor inkább csak kapni, kapni akarok.Ez persze érthetővé teszi, az állandó vitatémát.Csak hát Te úgy mutatod be , hogy a két nagy ellentét. Te kimutatod az érzelmeidet , ő pedig nem . A "köztudatunkban" persze az van , hogy aki kimutatja az érzelmeit az tud szeretni aki meg nem mutatja ki az nem tud szeretni.Ha csak a felszínt vizsgáljuk akkor sem ilyen egyszerű.A legtöbb ember valamilyen szinten kimutatja az érzelmeit.Ki így , ki úgy.Van aki szavakkal ,van aki tettekkel, van aki , "odabújássál", babusgatással,stb. No persze a szeretethiányos állapotunkban ezekből lesznek a legnagyobb vitáink. Ha én pl. "odabújós" vagyok, akkor én a "szeretetemet", "érzelmeimet" többnyire az "odabújással" azonosítom, és többnyire ezt is várom viszonzásul.Ha valakitől nem ezt kapom , akkor úgy gondolhatom, hogy a "másik nehezen mutatja ki az érzéseit".

Ha csak a felszínt is jobban megszeretném ismerni , túl kel ezen a gondolkodáson lépni. Nem csak a saját szemszögünkből kéne nézni a dolgokat , hanem meg kéne ismerni pl. , hogy a másik embernek mit jelent az "érzelem kimutatása" .Ha eljutunk ide , még mindig csak a felszínen tapogatózunk, de azért már egy ici- picit mégis csak közelebb kerülhetünk önmagunk , illetve a párunk megértéséhez.Nem is akarok most mélyebben belemenni. Amúgy azt eltudom képzelni , hogy a vitátok leginkább abból adódott , hogy Te kevésbé voltál , megértő, belátó az ő "érzelmi megnyilvánulásaival " szemben, mint ő veled szemben. Nekem úgy jön le, hogy Neked volt egy elképzelésed, hogy a barátodnak "hogyan kéne az érzelmeit kifejezni feléd", erről próbáltad a viták során "meggyőzni őt".

Feltételezem , hogy ő ezen rágott be, hogy megmondod neki , hogy ő " hogyan szeressen ".Lehet , hogy ő a maga módján kimutatta az érzelmeit , csak neki más az "érzelmi nyelvezete".Tudom, hogy férfi nő kapcsolatában gyakran előfordul az ilyen jellegű konfliktus.

Tehát akár az is elképzelhető, hogy az állandó "vitatéma" helyett lehet , hogy jobban jártál volna , hogy megérted őt, és nem befolyásolni akartad volna őt.

No persze ha Neked mindenképp arra van "szükséged" , hogy a Te elképzelésed szerint "szeretgessenek" , akkor egy olyan partnert kell találnod mint amilyen Te vagy. No persze ez még mindig nem garancia a boldog párkapcsolathoz.

2015. febr. 1. 12:23
 16/16 A kérdező kommentje:

Wow köszönöm,minden válasz nagyon hasznos,igyekszem erős lenni. Utolsó....normális válasz alatt azt értettem,hogy itt talán nem kapok olyan idióta válaszokat,mint pl dugasd meg magad vkivel vagy rúgj be stb,mert pl a szerelem,szex kategóriában ilyesmi megnyilvánulások vannak.

De egyébként te pontosan leírtad mi volt a probléma,csak annyiból nincs igazad,hogy én adtam neki szeretetet nem csak kapni akartam.Persze a maga módján biztosan szeretett,nem mondom,hogy nem csak nekem jól esett volna ha picit többet szeretget.És De hát nem vagyunk egyformák,sajnos nem illettünk össze.Ja és nem gondolom hogy jobbat érdemlek,nem erről van szó.

2015. febr. 1. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!