Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány születésnapján eljegyzés? Szerintetek jó időpont rá, vagy keressek másikat?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 17:50
11/17 A kérdező kommentje:
Hát... ebben az 1 hónapban több szeretet kaptam tőle mint életem alatt eddig bármikor összesen. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szeret Ő is engem. Arra is gondoltam, megbeszélném a barátnőivel előtte.
2015. jan. 31. 18:05
12/17 anonim válasza:
várjál vele még mindenképp!! Mert 3 vagy 1 hónap is még nagyon kevés egy ilyen komoly dologhoz szerintem! De minden esetre finoman próbáld faggatni hogy ő ezt hogy látja! Esetleg tervezz vele , de ne túl komolyan , csak hogy lásd ő hogy gondolja ezt!
13/17 anonim válasza:
Megbízhatók a barátnői? Én nem szeretném, ha ezt velük beszélné meg a Párom.
Szerintem is másik időpontot válassz.
Bár az nem derül ki mennyi idősek vagytok.
Anno mi is Párommal 3 hónap után lettünk jegyesek, azóta eltelt 3 év és együtt is élünk.
Igaz ez a te életed, neked kell tudni, hisz te élsz ebben a kapcsolatban.
14/17 A kérdező kommentje:
Elég fiatalok vagyunk még, 20-20 évesek. Tudom, keressünk még, stb, de én nem szeretnék. Nekem ő az első, és szeretném, ha az utolsó is lenne.
2015. jan. 31. 20:08
15/17 anonim válasza:
Szép és jó, hogy te már eljegyeznéd, de ő mondta már, hogy szeretne eljegyzést? Vagy hogy mikor szeretne? Amíg ezt nem tudod, meg ne kérd. A barátnőinek semmiképp se beszélj ilyesmiről, mert akármit mondanak, biztos lehetsz benne, hogy az info visszajut hozzá. A szülinapon pedig szerintem a szülinapost szokás ünnepelni, nem a kapcsolatot vagy kettőtöket.
16/17 anonim válasza:
Édes tőled, de inkább vegyél neki valami szépet a szülinapjára. (Egy karkötőt például). Én biztosan meghátrálnék,ha valaki egy hónap után meg akarná kérni a kezemet.
Ráértek évekkel később eljegyzést tartani,ha akkor még mindig így éreztek egymás iránt.
17/17 anonim válasza:
Ha valóban így éreztek, nyugodtan lehet még várni egy évet vagy többet is még. Szerintem az eljegyzésnek akkor van értelme, ha utána kb fél-max 1 év múlva esküvő, gyerektervezés, és persze már mindketten meg tudtok élni a saját lábatokon, nem szülői segítséggel. 20 évesen gondolom nem vagytok még ilyen helyzetben. Illetve engem, hiába érzem az első naptól kezdve, hogy a barátom az igazi, nagyon megijesztene, ha most elém állna egy gyűrűvel (4 hónap után, hasonló korban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!