Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemli meg egy pasi, hogy megcsalja a párja?
Jót mosolyogtam ezen a kérdésen, de félek hogy igaz... :D
"nagyon unalmas vele lenni"
"nem is nagy szám"
"sokan mondják hogy szép és csinos nő vagyok és hogy ő hozzám képest csúnya"
"lenne is jelentkező pasi aki odáig van értem"
6 év házasság után elég szépen tudsz beszélni a férjedről. Ez a nem is nagy szám pedig.... Mintha vettél volna egy telefont és egy hét után meguntad volna.
Az meg főleg durva hogy te szép vagy, a férjed kevésbé, meg amúgy is tök uncsi, úgyhogy megcuccoltatnád magad mással ha már épp úgyis van jelentkező.
Legalább pénzt keresnél vele...
Mondjuk a férjedet sem kell sajnálni, mert elvett egy ilyen sötét libát.
Nem, ezért nem érdemli meg.
Ha verne téged, akkor megérdemelné, vagy ha ô megcsalna. Bár ezekben az esetekben meg inkább azt javasolnám, hogy hagyd ott.
Aljas, mocskos, egoista, k rva vagy!
Te érdemelnéd meg azt, hogy erőszakoljon meg az egész sztojka család! Gyökér!
nekem mindent :)
egyébként ha pofádat nem csak szopásra használnád meg lehetne beszélni szerintem a dolgokat.
bár nekem mind1 mert nem ismerlek titeket,az lenne a legjobb megcsalnád ő meg végezne veled is meg magával :D
mert szánalmas az ilyen egymásba savanyodott nyomorék vén házaspárok lelki bajai,így ez az opció tetszene igazán :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!