Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akarja megmutatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akarja megmutatni a myvipjét. Rejteget valamit?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek:)

18 éevs lány vagyok párom 20! másfél év evagunk együtt! Tavaly augusztusban (titokban) megnéztem a myvipjét nála mert átmentem hozzá és meg volt jegyezve a jelszava és beléptem... és láttam h küldött a volt csajának egy ilyet,hogy: "nem tudunk tlaálkozni mert viszem a kocsit szerelőhöz(L)" na akkor kivertem a balhét... na mindegy ezt sikerülot megebzsélnünk azonban ez már fél éve volt! most hétvégén eszembe jutott, hogy ugy megnézném megint... és mondtam neki... erre ő azt felelte,hogy ne nézegessem az ő myvipjét mert mindenkinek van magánélete és ő sem nézi az én leveleim! és mondtam neki h ha akarja belépek és nyugodtan megnézheti... d emondta h nemfogja! és utána nem zaklattam ezzel a témával nem akartam felidegesiteni! szerinntetek rejteget valamit valamit? jó igaz, hogy mindnekinek van magánélete... de egyszer már csalódtam... szerintetek mit tegyek? segitsetek! köszönöm!

2010. febr. 9. 14:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ja perszeee:D Ha annyira imádna meg szerelmes lenne beléd nem írogatna szíves smileykat meg, hogy talizzanak az ex csajának a hátad mögött:D ENNYI.
2010. febr. 9. 15:39
 22/24 anonim ***** válasza:
A szerelemtől elment az eszed!Nem veszed észre hogy csak a szexre kellesz neki?
2010. febr. 9. 15:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ha érzed, hogy szeret, és tényleg szeret, akkor miért írt fél éve szívecskés levelet a volt barátnőjének? Vagy fél éve még nem szeretett, csak most??? Nem értem, mindenesetre lehet, hogy nem hűséges, és szerintem jobb lenne Neked is, ha tényleg egy olyan fiúval lennél együtt, akinek CSAK Te létezel.
2010. febr. 9. 16:27
 24/24 anonim ***** válasza:
ennek már vége, szerintem válts. gyorsan. az elkövetkezendőkben pedig ettől függetlenül: a másik telefonja, e-mailje, iwiwje, myvipje, levelezése TABU! ez nagyon hülye szokás...6 éve vagyok együtt a férjemmel, 4 éve vagyunk boldog házasok, idén megy oviba a lányunk. DE: nem tudom egyik jelszavát sem, ő sem az enyémet, sose jutna eszembe megkérdezni...egyedül az ügyfélkapus jelszavát tudom, mert szoktam neki besegíteni hivatalos ügyekben. tapasztalatból mondom, hogy ez a hosszú, boldog kapcsolat egyik (bár nem az egyetlen) sarokköve...
2010. febr. 10. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!