Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akarja megmutatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akarja megmutatni a myvipjét. Rejteget valamit?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek:)

18 éevs lány vagyok párom 20! másfél év evagunk együtt! Tavaly augusztusban (titokban) megnéztem a myvipjét nála mert átmentem hozzá és meg volt jegyezve a jelszava és beléptem... és láttam h küldött a volt csajának egy ilyet,hogy: "nem tudunk tlaálkozni mert viszem a kocsit szerelőhöz(L)" na akkor kivertem a balhét... na mindegy ezt sikerülot megebzsélnünk azonban ez már fél éve volt! most hétvégén eszembe jutott, hogy ugy megnézném megint... és mondtam neki... erre ő azt felelte,hogy ne nézegessem az ő myvipjét mert mindenkinek van magánélete és ő sem nézi az én leveleim! és mondtam neki h ha akarja belépek és nyugodtan megnézheti... d emondta h nemfogja! és utána nem zaklattam ezzel a témával nem akartam felidegesiteni! szerinntetek rejteget valamit valamit? jó igaz, hogy mindnekinek van magánélete... de egyszer már csalódtam... szerintetek mit tegyek? segitsetek! köszönöm!

2010. febr. 9. 14:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Meg még annyit, hogy ja végülis semmi köze nincs vkinek ahhoz, ha a párja megcsalja, hiszen az a párjának a magánélete. Ennyi erővel. Szánalom, amit egyesek írtak.
2010. febr. 9. 15:02
 12/24 A kérdező kommentje:
nem tlaálkozott a lánnyal végül..amugy igen énis eléggé elgondolkoztam azon hogy szakitsak-e de aztán bocsánatot kér tmeg minden és azót anem volt ilyen meg semmi szóval...
2010. febr. 9. 15:02
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha nem bukik le simán találkozott volna vele, nem?:) Meg ki tudja miket dumáltak msnen pl., ha már azt írta neki emailben is, hogy (L)...
2010. febr. 9. 15:07
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha már így rejtegeti a dolgait abban sem lehetsz teljesen biztos h nemtalálkozott vele... :/ 22F
2010. febr. 9. 15:08
 15/24 A kérdező kommentje:
hát igen... de mindegy..ezt sosme fogo megtudni d eha egyszer kiderül akkor ennyi... amugy azér tnemhiszem emrt szert és tényleg látszik szeret!
2010. febr. 9. 15:14
 16/24 anonim ***** válasza:
akkor meg minek kérdezed ha te már tudod hogy nem rejteget semmit?:D
2010. febr. 9. 15:17
 17/24 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam h tudom h nem rejteget smemit.. de imivle meghallgattam az összes válaszadó véleményét arra jutottam h ugysem fogom most legalábbis megtudni h van-e valami...ezér tha egyszer kiderül h tlaálkozott a lánnyla vagy van valami akkor szakitok vele! ennyi
2010. febr. 9. 15:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Jó neked, hogy ilyen hideg vérrel tűrsz és várod a jó szerencsét, hogy talán majd egyszer kiderül és akkor kidobod. Ez nem szerelem. A srác részéről sem. Egyértelmű.
2010. febr. 9. 15:23
 19/24 A kérdező kommentje:
aha az egyértelmü h nem tudsz gondolkozni! szerinte dha nem szeretném akkor itt aggodnék h van -e valami gáz??? pfff... amugy meg az életét is odaadná értem tudom h szeret mert látszik ajta és mindneki látja! ugyh ennyi!
2010. febr. 9. 15:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Naív vagy,már ne is haragudj,már rég szakítanotok kellett volna...!
2010. febr. 9. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!