Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem akarja megmutatni a myvipjét. Rejteget valamit?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek:)
18 éevs lány vagyok párom 20! másfél év evagunk együtt! Tavaly augusztusban (titokban) megnéztem a myvipjét nála mert átmentem hozzá és meg volt jegyezve a jelszava és beléptem... és láttam h küldött a volt csajának egy ilyet,hogy: "nem tudunk tlaálkozni mert viszem a kocsit szerelőhöz(L)" na akkor kivertem a balhét... na mindegy ezt sikerülot megebzsélnünk azonban ez már fél éve volt! most hétvégén eszembe jutott, hogy ugy megnézném megint... és mondtam neki... erre ő azt felelte,hogy ne nézegessem az ő myvipjét mert mindenkinek van magánélete és ő sem nézi az én leveleim! és mondtam neki h ha akarja belépek és nyugodtan megnézheti... d emondta h nemfogja! és utána nem zaklattam ezzel a témával nem akartam felidegesiteni! szerinntetek rejteget valamit valamit? jó igaz, hogy mindnekinek van magánélete... de egyszer már csalódtam... szerintetek mit tegyek? segitsetek! köszönöm!
Meg még annyit, hogy ja végülis semmi köze nincs vkinek ahhoz, ha a párja megcsalja, hiszen az a párjának a magánélete. Ennyi erővel. Szánalom, amit egyesek írtak.
2010. febr. 9. 15:02
12/24 A kérdező kommentje:
nem tlaálkozott a lánnyal végül..amugy igen énis eléggé elgondolkoztam azon hogy szakitsak-e de aztán bocsánatot kér tmeg minden és azót anem volt ilyen meg semmi szóval...
2010. febr. 9. 15:02
13/24 anonim válasza:
Ha nem bukik le simán találkozott volna vele, nem?:) Meg ki tudja miket dumáltak msnen pl., ha már azt írta neki emailben is, hogy (L)...
2010. febr. 9. 15:07
14/24 anonim válasza:
Ha már így rejtegeti a dolgait abban sem lehetsz teljesen biztos h nemtalálkozott vele... :/ 22F
2010. febr. 9. 15:08
15/24 A kérdező kommentje:
hát igen... de mindegy..ezt sosme fogo megtudni d eha egyszer kiderül akkor ennyi... amugy azér tnemhiszem emrt szert és tényleg látszik szeret!
2010. febr. 9. 15:14
16/24 anonim válasza:
akkor meg minek kérdezed ha te már tudod hogy nem rejteget semmit?:D
2010. febr. 9. 15:17
17/24 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam h tudom h nem rejteget smemit.. de imivle meghallgattam az összes válaszadó véleményét arra jutottam h ugysem fogom most legalábbis megtudni h van-e valami...ezér tha egyszer kiderül h tlaálkozott a lánnyla vagy van valami akkor szakitok vele! ennyi
2010. febr. 9. 15:19
18/24 anonim válasza:
Jó neked, hogy ilyen hideg vérrel tűrsz és várod a jó szerencsét, hogy talán majd egyszer kiderül és akkor kidobod. Ez nem szerelem. A srác részéről sem. Egyértelmű.
2010. febr. 9. 15:23
19/24 A kérdező kommentje:
aha az egyértelmü h nem tudsz gondolkozni! szerinte dha nem szeretném akkor itt aggodnék h van -e valami gáz??? pfff... amugy meg az életét is odaadná értem tudom h szeret mert látszik ajta és mindneki látja! ugyh ennyi!
2010. febr. 9. 15:33
20/24 anonim válasza:
Naív vagy,már ne is haragudj,már rég szakítanotok kellett volna...!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!