Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem akarja megmutatni a myvipjét. Rejteget valamit?
Üdv mindenkinek:)
18 éevs lány vagyok párom 20! másfél év evagunk együtt! Tavaly augusztusban (titokban) megnéztem a myvipjét nála mert átmentem hozzá és meg volt jegyezve a jelszava és beléptem... és láttam h küldött a volt csajának egy ilyet,hogy: "nem tudunk tlaálkozni mert viszem a kocsit szerelőhöz(L)" na akkor kivertem a balhét... na mindegy ezt sikerülot megebzsélnünk azonban ez már fél éve volt! most hétvégén eszembe jutott, hogy ugy megnézném megint... és mondtam neki... erre ő azt felelte,hogy ne nézegessem az ő myvipjét mert mindenkinek van magánélete és ő sem nézi az én leveleim! és mondtam neki h ha akarja belépek és nyugodtan megnézheti... d emondta h nemfogja! és utána nem zaklattam ezzel a témával nem akartam felidegesiteni! szerinntetek rejteget valamit valamit? jó igaz, hogy mindnekinek van magánélete... de egyszer már csalódtam... szerintetek mit tegyek? segitsetek! köszönöm!
Hát szerintem az a helyzet hoy rejteget valamit. Nem akarok bogarat ültetni a füledbe, de ha nemígy lenne csontnélkül megmutatná neked ami ott található.
Van egy olyan érzésem hogy úgysem fogod megtudni hogy valóban rejteget e valamit.. MErt ha rászánná magát h megmutassa esetleg addigra már eltünteti a nem odavaló dolgokat.
Jelen esetben a megérzéseidre kell hagyatkoznod. De ha már az exének ilyet írt h most nemtudnak talizni és a "hátad mögött!!!" az már kicsit gyanús.
22F
A hit lényege, hogy nincs rá bizonyíték..
Mi az, hogy nem hiszel, nem bízol benne!!!:)
Szióka!
Nem lehet, hogy az zavarja a párodat, hogy ellenőrizni akarod? Hiddel, eléggé nyomasztó lehet a bizalmatlanságod iránta... Ha sikerült megbeszélnetek a korábbi levelet, akkor azt már ne hozd fel újból! Ráadásul igaza van a párodnak, tényleg nem kell őt ellenőrizgetni, hiszen mi másért mennél fel hozzá?
Ez az ő szemszöge. Csak próbáltam megértetni veled, hogy ha neki igaza van, akkor mit gondolhat most. Persze ennek nincs ezzel vége...
Kíváncsi vagyok mások véleményére is, hogy ők mit írnak :)
[morcsó]
Attól függetlenül hogy rejteget -e vagy nem, semmi közöd a magánéletéhez.
Elég alaposan fel lennék háborodva, ha valaki turkálna a dolgaim közt. Pedig nem rejtegetek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!