Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összeverjem a fejét, vagy elötte elbeszélgessek vele? Nyomul a mennyasszonyomra és nem áll le. Nem ért a szép szóból!
ma 14:33
Nincs is pasid mit akarsz??Ismerlek mint a rosszpénzt...:))
Es ha nem bizik meg benne akkor mi van? Nekiall ellenorizgetni, meg feltekenykedni, meg kovetelozni? Egyenes ut a szakitashoz.
Senkit sem lehet eroszakkal megtartani, ha menni akar akkor megy es kesz.
ma 15:00
Tudom én is hallottam sok ilyen sztorit nyugi.2 haverommal is történt ilyen,sőt hárommal is.Mindegyik vagy egyedül,vagy egy másik nővel nevelei a gyerekeit.Nekem hiába mondja bárki is,hogy bizzál így úgy,tudom hogy a nőn is múlik a dolog.Sőt azon múlik nagyon sokszor.A szóban forgó haverjaim rendes srácok,nem egy fatökü hülyék,soha nem bántották a volt feleségüket,barátnőjüket,jól bántak velük,még is átlettek b..aszva,mert túlságosan megbíztak bennük.Tudom én hogy mennek a dologk,és azt is tudom,hogy a mennyasszonyomba sem lehetek biztos,hogy valóban lekoptatja e a sz...arrágót.
Miért ne lenn pasim? Gőzöd sem lehet, ki vagyok. Buta vagy és primitív. Tudod mit, akkor verd össze, aztán majd integetek neked a Szigony utcában...
Mert neked soha nem lesz pasid.Túl nagyok az elvárásaid...
Neked egy pasi sem jó!:)Puszi
szia! nekem az a tapasztalatom, hogy ha nem bíztatják a pasit, akkor nagyon betegnek kell lennie ahhoz, hogy ne értsen a szép szóból. tapasztalat. a menyasszonyod egyértelműen adja tudtára, hogy nem akar tőle semmit, és hagyja abba az üzengetést, mert olvasás nélkül kidob/töröl mindent.
szerintem ebből értenie kell, verekedésnek semmi értelme, csak magadat kevernéd bajba vele. ráadásul ezt egy normális nő nem is díjazza.
"még is átlettek b..aszva,mert túlságosan megbíztak bennük."
Ha nem bizol meg benne akkor mi a faxert a menyasszonyod? Most oszinten?
Valamint hogyan kepzeled azt a kapcsolatot amikor nem bizol meg a masikban? Ellenorizgeted, szamonkered?
Szerinted ez mukodik hosszu tavon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!