Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összeverjem a fejét, vagy elötte elbeszélgessek vele? Nyomul a mennyasszonyomra és nem áll le. Nem ért a szép szóból!
Na, ez a házasság is jól indul...
Őszintén: én nem mennék hozzá egy pasihoz, aki ezt erőszakkal intézi el. Mert ha majd nem tetszik neki valami rajtam, akkor engem is elkalapál? Egy normális férfinek nincs szüksége verekedésre. Elég, ha boldogan él tovább a barátnőjével/menyasszonyával/feleségével, tudva, hogy mindenki más esélytelen az asszonynál.
Hát kérdés, könnyű-e a Katit táncba vinni.
Ha nem, akkor zárja ki az életéből a hódítót. Ha az ifiúr a mátkád tiltakozása ellenére továbbra sem hagyja abba, érdemes lehet a rendőrséghez fordulni.
Te ne emberkedj, bár nem ismerlek, de szerintem te húznád a rövidebbet.
ma 14:19
Aha ezt mondod te könnyen,aki nincs abba az élethelyzetben.Ha a férjed kapna ilyen leveleket,üzeneteket,sms-t stb.Akkot kiváncsi lennék,mennyire tudnád,boldogan élni az életed,mintha mi sem történt volna.Jót röhögtem rajtad,ha ilyen helyzetben leszel,akkor probálj meg nyugodtan élni.Arra befizetek!!
Kedves Kérdező!
Röhöghetsz rajtam, ahogy akarsz. Éppúgy nem izgat, mint ahogy az sem, hogy fut-e bárki a pasim után, mert bízom benne és mert az ő dolga kezelni a problémát. És igen, volt már ilyen helyzet, és nem is kellett csalódnom benne, mert lekoptatta a nyomulós nőt. Én meg csak magabiztos mosollyal ültem otthon, és minden nap éreztettem vele, mennyire szeretem, ő életem férfija és én vagyok élete nője.
Hidd el, ennél nagyobb erőt semmilyen verekedés, hiszti, veszekedés vagy zsarolás nem adhat a kezedbe.
És most röhöghetsz ismét, aztán verheted magad meg a hajtós pasit...
először beszélnék vele szépen, aztán csúnyán.
Ha nem segít, akkor jöhet a jól bevált pofon.
A legfontosabb, hogy ne tudjon semmit bizonyítani (a beszélgetést sem)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!