Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire teher, mikor a barátnőtök menstruál?
Nekem még nem volt olyan barátnőm,aki más lett volna. Annyi, hogy nem tudunk annyit szeretkezni, de elfoglaljuk mással magunkat :) Kicsit olyankor inkább bújósabb, és több édességet eszik.
Ha idegesebb lenne,akkor biztos próbálnék nyugodt lenni vele,és segíteni rajta.
30F
Nem értesz?
Én is érzékenyebb szoktam lenni,de ettől semmivel sem másabb a párommal az a pár nap,mert tudom kezelni a helyzetet, és nem visszaélek vele.
Mert más ilyenkor nem csak hogy érzékenyebb, hanem sokkal jobban nem törődöm is sok nő,nem fogja vissza magát, hisztizik,veszekszik mindenen,mert a barátom most úgyis betudja annak,hogy megvan!
Mondjuk szerintem alapból nem kell hisztizni meg nyávogni mindenért meg megserzodni, igy m en si alatt se teszem,mert semmi értelme.
- előtte impulzívabb vagyok (hamarabb sírok, nevetek, kapom fel a vizet)
- több édességet eszek
- amikor ingerültnek érzem magam, elvonulok, vagy addig nem szólok a páromhoz, míg le nem nyugszom > nem akarom ok nélkül megbántani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!