Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elnézzem neki ezt a dolgot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézzem neki ezt a dolgot? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,és 1 hét múlva leszünk 3 hónaposak,de tegnap délután miközben beszéltünk azt mondta hogy a suliba odament 1 fiú hozzá és lekapta.Persze mondta hogy ő ezt nem tudta előre,meg hogy nem is tetszik neki a fiú,de smároltak.Ti megtudnátok ezt bocsátani a párotoknak hasonló helyzetben?Vagy szakítsunk?15/F , bnőm 14/L
2010. febr. 9. 09:49
 1/8 anonim válasza:
Szerintem dobd ki.Legközelebb meg...ja valaki és azis csak véletlen lesz...
2010. febr. 9. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogyha tényleg szeret a barátnőd és tényleg nem számított rá hogy lefogja kapni és aziránt nem érez semmit és nem lesz ilyen több akkor megbocsátható
2010. febr. 9. 10:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Azt mondta a fiú nem is tetszik neki és ma lefogja ezért ordítani a fejét hogy hogy képzelte ezt a dolgot.Én elhiszem neki ezek után is hogy nem érez semmit a másik fiú iránt.
2010. febr. 9. 10:39
 4/8 anonim válasza:
Tudod ne hidd el amit mond!! ez volt velem is... és első ilyen eset után a legjobb barátom ágyában találtam .. az elsőnek igaza van! :(
2010. febr. 9. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Már bocs, de véletlen lekapta? Ha felpofozta ott helyben, akkor oké, megbocsájtható.... De ha nem, akkor kivele!
2010. febr. 9. 11:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :(
2010. febr. 9. 11:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Hallod haver keresd meg a tagot ....és verd el mint a szart .én az ilyet úgy szarrá pakolnám hogy többet nem jut eszébe ilyen
2010. febr. 9. 14:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi , az lesz amúgy :DD Ezt nemhagyom annyiban >.<

Én akartam először csókolózni a bnőmmel nem egy vadidegen gyökér..

2010. febr. 9. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!