Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm miért hív fel, hogy aludjak nála? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szilveszter körül lett vége a kapcsolatomnak a barátnőmmel. De barátként váltunk el, szoktunk beszélgetni, találkozni, msn-ezni. Egyszer rákérdeztem, hogy megbánta-e, hogy úgy döntött, hogy legyen vége? És azt mondta, hogy megbánta, de most így egyedül is jó neki, de őszintén megbánta. Valamelyik nap voltam fent nála pár percre, utána mikor hazamentem, mondta, hogy minek siettem annyira? Én meg poénból megkérdeztem, hogy visszamenjek, hiányzom? és igen igen volt a válasz. Na ekkor mondta, hogy aludjak nála. De hozzátette, hogy nem azért, hogy lefeküdjünk. De az együttfürdésben benne lett volna. Na de nem is ez a lényeg. Nála aludtam, nem történt semmi, tök jól elvoltunk és most nem tudom eldönteni, hogy miért mondta azt, hogy aludjak ott? Hogy csak barátként? Vagy nem tudom. Nem tudok a nőkből kiigazodni:)2010. febr. 9. 08:04
1/6 anonim válasza:
Hát én biztos nem mondanám a volt pasimnak, hogy aludjon nálam, még akkor sem ha barátok lennénk szakítás után. Szerintem a csaj annyira megbánta a szakítást, hogy vissza is fogadna.
2/6 anonim válasza:
Testverem! A nőkön nem csak TE nem tudsz kiigazodni, hanem olykor meg ok maguk sem. Ez történhet most a te ex barátnőddel is. Valószínűleg megbánta de meg magának sem igazan ismeri be vagy legalább nem szívesen. Le kell ülni és megbeszélni mert így csak összezavar téged is és ez egyikőtöknek sem jó. F 31
3/6 compactegon válasza:
igen, valószínűleg megszokásból hiányzol neki. sokan ezt játszák egy komolyabb szakítás után. beszéljétek meg, mielőtt nektek is elmegy sok felesleges évetek esetleg a semmire .)
4/6 anonim válasza:
kis r*bi szerintem:D és jól kihasznál..
5/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem ő se tudja mit akar. De az biztos, hogy Veled akar lenni, csak szerintem még nem tudja, hogy barátként vagy szerelemként nézzen e Rád!
Sok ilyen van, nem egyedi ez! Kérdezz rá nála, hogy mit akar! És követeld ki belőle az egyértelmű választ!
Tudod, a nők sokszor kéretik magukat, ez is ahhoz tartozik!
Tisztázzátok, és minden kiderül, de ne hagyd, hogy félrebeszéljen!
Sok sikert!
22/L
6/6 anonim válasza:
meg kellett volna dugnod, most töketlennek tart! szerinted miért hívott fel magához aludni meg közösen fürdeni? segítek... a lábad között himbálózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!