Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit választanál? Kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanál? Kapcsolat vagy iskola?

Figyelt kérdés

Ha a kapcsolatod abban a városban marad tanulni ahol te is laksz, viszont te máshová mennél, akkor mit csinálnál?

Nagyon szeretjük egymást és a kapcsolatunkkal sincs baj, viszont neki itt kell maradnia tanulni. Én elmennék, mert a helyi iskola nem a legjobb. (felsőoktatásról van szó)

Nem akar elveszíteni (én se őt) és próbál győzködni, hogy maradjak, viszont én az oktatás színvonala miatt nem szeretnék maradni. Nagyon szeretem és vele akarok lenni, de nem itt.

2010. febr. 8. 23:11
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Én a kapcsolatot választanám.
2010. febr. 8. 23:15
 2/30 anonim ***** válasza:
72%
Az iskola. Ez határozza meg nagyban a jövődet.
2010. febr. 8. 23:17
 3/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha valóban szeret elfogadja, hogy neked igenis fontos a tanulás. Ne függeszd fel a tanulást csak azért mert a párod nem akarja,gondolj bele mi lesz ha ne adj isten szakítotok,bánni fogod hogy nem a tanulást választottad.

/Kenny B F19/

4/30 anonim ***** válasza:
90%

egyértelműen iskola. A felsőoktatásban lényegesen szabadabb az ember, mint középiskolában. Gyakorlatilag elég évente kétszer másfél hónapot keményen tanulni, a többi időben tudtok egymáshoz szaladgálni.

Arról nem is beszélve, hogy ha nem maradtok együtt, egész életedben bánnád, hogy egy kapcsolat miatt feladod a karrier lehetőségét.

5/30 anonim ***** válasza:
kollégiumba is lehet kufircolni
2010. febr. 8. 23:18
 6/30 anonim ***** válasza:
Az iskolát. Ha most nem látja be, hogy ahhoz, hogy előre juss és elérj valamit arrébb kell menned, akkor egész életedben vissza fog húzni, miközben te haladnál felfelé.
2010. febr. 8. 23:28
 7/30 anonim ***** válasza:
88%
elmennék a jobb suliba. ha szeret, megérti, a fősuli meg nem zárda :P bármikor találkozhattok :)
2010. febr. 8. 23:31
 8/30 anonim ***** válasza:
58%
egyértelműen iskola.
2010. febr. 8. 23:31
 9/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindannyiótoknak igaza van. És ezeket az érveket én is ismerem és felhoztam magamban. Ettől függetlenül nagyon nehéz őt itt hagyni. Nagyon makacs és félek, hogy megnehezíti a dolgunkat, ami egyetem mellett tényleg nem lenne nehéz, mert rugalmas.
2010. febr. 8. 23:32
 10/30 anonim ***** válasza:
94%
De mi a rákért veszítené el, azért, mert elmegy arrébb tanulni. Ez a nyomorult ország olyan kicsi, hogy még akkor sem lennének elvágva egymástól, ha Nyíregyen lakna és Sopronba menne tanulni..
2010. febr. 8. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!