Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanál? Kapcsolat vagy iskola?
Ha a kapcsolatod abban a városban marad tanulni ahol te is laksz, viszont te máshová mennél, akkor mit csinálnál?
Nagyon szeretjük egymást és a kapcsolatunkkal sincs baj, viszont neki itt kell maradnia tanulni. Én elmennék, mert a helyi iskola nem a legjobb. (felsőoktatásról van szó)
Nem akar elveszíteni (én se őt) és próbál győzködni, hogy maradjak, viszont én az oktatás színvonala miatt nem szeretnék maradni. Nagyon szeretem és vele akarok lenni, de nem itt.
Ha valóban szeret elfogadja, hogy neked igenis fontos a tanulás. Ne függeszd fel a tanulást csak azért mert a párod nem akarja,gondolj bele mi lesz ha ne adj isten szakítotok,bánni fogod hogy nem a tanulást választottad.
/Kenny B F19/
egyértelműen iskola. A felsőoktatásban lényegesen szabadabb az ember, mint középiskolában. Gyakorlatilag elég évente kétszer másfél hónapot keményen tanulni, a többi időben tudtok egymáshoz szaladgálni.
Arról nem is beszélve, hogy ha nem maradtok együtt, egész életedben bánnád, hogy egy kapcsolat miatt feladod a karrier lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!