Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért huzza még mindig? Mire vár? Tanácsokat szeretnék kérni!
Ez picit hosszú lesz hogy érthetőbb legyen..
szóval még nyáron megismerkedtem közös ismerősök által egy fiúval.A tavalyi évben igazából fel sem figyeltem rá, szomszéd faluban lakik és így buszon találkoztunk volt hogy mellém ült stb és beszélgettünk de nem érdekelt különösképpen.Aztán bejelöltem iwiwen és ő felvett msnre de nem írt rám és én sem rá. Majd december elején találkoztam vele egy buliban és odaültem mellé és nagyon jól elvoltunk huzott a tánctérre is hogy menjek.Aztán másnap rám írt msnen és azóta 1-2 nap kivételével folyamatosan beszélgettünk és sokszor ő kezdeményezte a beszélgetést.Egy hónapig így zajlott aztán megkérdezte mikor találkozzunk és aztán volt két randink, de igazából semmi sem történt egy csók sem csak ilyen aranyosan összekulcsolta a kezünket.Sokszor hozzámért.Sms-t is írt nagyon sokat és sokszor magától .. napi szinten beszéltünk és én szerelmes lettem belé és még mindig.. csak volt egy hét mikor nem beszéltünk és aztán megtört ez az állapot mert keresett és azóta ujra napi rendszerességgel beszélünk sőt azóta többet ír magától smst.Érzem hogy járni akar velem és látszik rajta de már két hónapja csak huzza.. Szerintem kicsit félénk (az érintéseiből gondolom) Ezen a héten elvileg találkozunk csak nem értem mért ilyen félénk pedig tudtára adtam apró jelekkel hogy kell nekem de nem tudom hova huzza.. Mit tegyek? mondta már hogy nem semmi ahogyan leveszem a lábáról az embereket.. vagy biztosra akar velem menni? mert amióta ismerem azóta nem volt bnője vagyis komolyabb biztos nem de valószínű semmilyen és szerintem szűz.Lehet emiatt félénk pedig én nagyon szeretném és odaadó lennék hozzá csak ezt nem tudja..szerintetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!