Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza a férjem? Tanácsokat szeretnék kérni!
1 éve élünk külön,van egy 3 éves fiunk.jön látogatni,és néha itt is alszik.
de van jelenleg barátnője,de mondta mivel most volt itt hétvégén,és ma mondta,jó volt itt lenni,és honvágya van.
Szerintetek?Köszönöm
nem szeretném kiszakitani,de együtt voltunk,és nem én kezdeményeztem,hanem ő!
én ugy érzem szeret velünk lenni,és velem is kedves.Szerinted?
Ha mar van egy gyerek, nagyon ovatosnak kell lenni. Csak akkor kezdjetek bele megis, ha biztosak vagytok, hogy par honap mulva nem valtok szet megint, mert ez a huza-vona a kicsi erzelmi/lelki fejlodesenek nem tesz jot.
Inakbb keress valaki olyat, aki biztos melletted marad.
Miert mentetek anno szet?
Ha mar egy eve kulonvagytok, annak csak oka van!? Az nem csak egyszeru nezetelteres!
Anyósnál laktunk,és szétmart minket egymástól,azért mentünk,szét.Azaz anyósom azt mondta van 2 hetem elkültözzünk.a párom védett,de nem az ővé a lakás,és igy mennümk kelett.A fiam nagyon szereti az apját,és minden nap keresi.Tudom apuka is imádja a fiát.
és ha nem érezne irántam semmit akkor nem lettünk volna együtt sexuálisan szerintem.De ha rosszul gondolom akkor irjatok.
A mostani barátnőjével nem lakik együtt csak hetente 1-2x megy hozzá,ezt biztosan tudom.
MIT tegyek szerintetek?
de buta vagy.. ha annyira szeretne nem lenne barátnője.
viszont sosincs menthetetlen házasság.
olvasd el a Gary Chapman - Egymásra hangolva
című könyvet. akár netről letöltöd ingyen azt kész.
ha ez nem segít akkor semmi sem:)
bár szerintem nálatok nem megromlott a házasság hanem totál meghalt. ami meghalt azt nem lehet megmenteni.
Inakbb keress valaki olyat, aki biztos melletted marad.
Ez baromság...a gyereknek az apja mellett van a helye..és az végképp nem tesz jót a kisfiadnak, ha anyukáját idegen férfival látja..mert az nem az apja!!!!
Tudom apukának barátnő stb..de egy fiú gyereket jobban megvisel az ha az anyja van mással mint az apja..hiszen a fiúk anyásak.
Mármint a gyereknek az apja mellett van a helye úgyértem az apja és az anyja mellet nem az apja és annak barátnője vagy az anyja és annak barátja mellett.
Anya, apa, gyerek. Ez a normális a többi variáció így-is úgy-is lelki válságot okoz a kicsinek.
"Ha mar van egy gyerek, nagyon ovatosnak kell lenni. Csak akkor kezdjetek bele megis, ha biztosak vagytok, hogy par honap mulva nem valtok szet megint, mert ez a huza-vona a kicsi erzelmi/lelki fejlodesenek nem tesz jot."
Persze ha anyukát egy idegen férfi aki nem az apuka taperolja meg ...... az persze jót tesz a gyerek érzelmi fejlődésének főleg ha lesznek tesók is attól az idegentől és majd lelkileg összeroppan, hogy most őt nem szeretik...te hol élsz? Te ne oszd az észt ha nem tudod milyen érzés az amikor az ember szülei elválnak és hirtelen minden megváltozik. Majd ha a te anyádat "szeretgeti" egy idegen majom aki nem az apád akkor legyél okostóni.
Hidd el az ember nagyon nehezen hagyja el a feleségét. Bejöhet egy szeretö vagy kettö de a legnehezebb azt mondani, hogy hátat forditok a gyerekemnek és a´nnak aki szülte. A legfontosabb, hogy légy "tiszta"! Ez nem fürdést jelent hanem a lelkednek kell tisztának lennie! A tisztaság he nem is mindig gyöz de a tiszteletet ki fogja érdemelni. Elmegy a férj egyet numerázni a szeretövel azután látja azt a tisztaságot amiben a gyereke nelevödik. Látja a nöt aki kihordta és etette. Olyan ronda koszosnak és szemétnek fogja érezni magát, hoyg térdenállva fog bocsánatot kérni.
MI kell persze ehhez:
Ne vádolj! Az egészet nézd magas piedesztáról. Ne a szavak vádoljanak pontosabban hanem az ahogy élsz. Tükör lehetsz. Van egy nö aki lenyulta a férjet és egy anya aki nem veri ezt minden nap az orrába. az áldozatot sem játsza hanem éli az életét, küzd, hogy a gyereknek ne legyen hiánya. A férj persze jól fogja érezni magat a gyerekkel és egyre több idöt akar vele lenni. A nyugalommal is ami az elhagyott nöt körbeveszi vonzani fogja. Lassan ujra körbevizeli lélekben a bennelakó "himállat" a teritoriumot. - Ez itt az enyém, otthon vagyok itt ennél a nönél. A masik nö meg piszkálni fogja mert utálja a gondolatot, hogy nem nála van a férfi otthon. Egyre rosszabbul érzi magat a férfi az új nönél mert állandosul a vita. Lassan mindezt meg akarja beszélni a masik növel, aki valamikor a lelkitarsa volt. Te nyitott leszel. Nem vádolsz! Annyit mondaszm, hoyg ahol a szerete van ott van a varász. Az otthon teremtés varázsa. Nagy beszélgetések jönnek! A gyarló kisfiu ujra a mami mellére fogja hajtani a fejét.
Mosolyogsz ha látod a férfi!. Nagyon sok férfi azér menekül mert nincs otthon mosoly. Ha egy nö tud mosolyogni az nyer, azt nem hagyják el! A férfi hazamegy és mosoly fogadja. Hátradöl a szofán és azt mondja magában. -Igen ezért érdemes dolgozni.
Ne állj az anyja és férjed közé! Nem kell gazsubálni neki! Ö mondja a magáét és tedd a dolgodat, ne akaszkodj össze vele! Légy te a bölcsebb! A bölcs ember hallgat amikor kell! A férjed elött ne szidd az anyját! Mégha rosszul is esik néha csititsad ha ki van a flrfi rá akadva.
Nem tudom, hogy ezzel nyersz-e de add meg ezt a esélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!