Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tulajdon képpen mi a szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdon képpen mi a szerelem? Milyen érzésekkel jár?

Figyelt kérdés

tudom h az agyban lejátszódó kémiai folyamatok hatásáre érezzük azt amit, de mit lehet ellene tenni?

azthiszem beleszerettem a legutóbbi exem ismerősébe, de a mostani udvarlómat nagyon tiszetelem és nem akarom megsérteni, és ha tehetném inkább őt választanám férjemként..

mit tegyek???

2010. febr. 8. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

TISZTELETBŐL NE MENJ HOZZÁ SENKIHEZ!

Döntsd el, hogy SZERETED-E a mostani iudvarlódat annyira, hogy hozzákösd az életed?

Ha nem - akkor búcsúzz el tőle, és utána szabad a pálya.

2010. febr. 9. 03:28
 12/13 anonim ***** válasza:
A szerelmet nem lehet megmagyarázni, az egy olyan fogalom amit ha érzel, tudod, hogy szerelmes vagy, mert minden jó, boldog vagy énekelsz:) Mikor meglátod a kezed remeg, ki akar ugrani a szived, alig várod hogy lásd és hogy vele tölthess el akár pár percet, a lényeg, hogy vele lehess:)Nagyon jó dolog a szerelem, szerintem az életben a legszebb dolog:) de ha egyszer szerelmes vagy akkor utánna csalódni is fogsz:( ami nagyon rossz, és nagyoon nehéz lesz:) de nem szabad igy nekiállni:) a lényeg, hogy szeresd a szived minden szeretetével:) és akkor ő is viszonozni fogja:)
2010. febr. 10. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:
a szerelem egy szívás dolog az elejében minden tökéletes de az a rózsaszín köd egyszer eltűnik és jön a káosz az állandó ideg meg minden ami rossz és idővel tönkremész ha nem tudod magad túltenni rajta...én most itt tartok igyekszek túltenni mert már padló :S
2010. febr. 10. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!