Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most szerelem? Vagy mie ez?
Van egy fiu az osztályunkban.
Régebb padtársam volt. Jól megvoltunk, már nemaz.
Közbe ránézek, és rámpillant, elkapja a fejét, és megszégyeli magát.
Olyan is volt, hogy ő nézett engem, ránéztem és ugyancsak elkata a fejét.
Olyan is volt h rólam beszéltek. (hallottam)
De viszon nem beszélgetünk, amiota nem avgyunk padtársak.
Sőt ha valamiben együtt vagyunk (akár csapatban) akkor is csak akkor szól hzzám amikor muszály.
Ez most mit jelent?
Szeret?
Hogy én szeretem-e? Régebb igen. Régeb bele voltam esve, de most, most inkább csak haveromnak szertném, de ha nem lenne pasim, (akit nagyon szeretek) akkor talán ..........
most mit csináljak?
kérdezd + azt akivel beszélgetett...
Tuti elmondja...
MuszáJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Amúgy nem értem a kérdést, végig úgy vettem hogy szeretnél összejönni vele, aztán kiderül hogy nem, meg van is pasid. Akkor most mi a franc a kérdés?
Hogy a srác érez-e valamit irántad? Meglehet, ha tud a pasidról, lehet épp azért kerül.
Havernak szeretnéd? Fiú-lány barátság nem létezik, hacsak nem hagysz nyitva egy kiskaput, hogy majd egyszer "talán"
Próbáld meg lefordítani magyarra a kérdést akkor lehet hogy többet tudunk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!