Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha mindig a csaj fizet mindenhol?
Figyelt kérdés
Lányok, mit szólnátok egy ilyen kapcsolathoz?2015. jan. 26. 22:56
11/14 anonim válasza:
A pali egy lehúzós kis k.öcsög,a csaj meg egy b.alfasz.
13/14 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Simán bevállalnám idősebb koromban azért, hogy legyen egy kb. 12-14 évvel fiatalabb pasim, hogy én adjak többet, vagy vegyek neki pluszban ruhát, vagy nem túl drága dolgokat. Viszont akkor is elvárnám, hogy 1-1 alkalommal visszahívjon és ha azt mondta meghív akkor ne álljunk addig a pultnál míg el nem viszik mosogatni. Merthogy nem venném elő a pénztárcám az biztos.
Szerintem nincs olyan, hogy az egyik szemét a másik meg szerencsétlen átvert áldozat. Ez egy játszma amihez ketten kellenek. Ha a nő igazi tartós kapcsolatra vágyik akkor álljon ki magáért. Mikor benyújtaná a pasi a számlát ha nála vagyok kiszámolnám mennyit költött ő nálam és az orra alá tolnám. Legközelebbi találkozó nem lenne.
14/14 anonim válasza:
Amit te leírsz, az egy lehúzós senkiházi. Mi párommal együtt élünk, és nem kér pofátlanul soha semmit, nem lenne képe az ő bevásárlását kifizettetni velem, én meg nem fizetném ki neki. Egyébként jóval idősebb nálam, csak most éppen nincs olyan jó munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!