Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha mindig a csaj fizet mindenhol?
25+ korosztályról van szó.
Én már többször voltam ilyen helyzetben. Egyébként azt szeretem ha felezzük a költségeket, vagy egyszer az egyik fizet, következő alkalommal a másik. Csak kíváncsi vagyok, hogy a pasiknak nem ciki ez a helyzet? Ha pl. kér a pultnál 2 italt (saját magának és a csajnak) aztán amikor fizetni kell nem mozdul, hanem megvárja, hogy a csaj előkotorja a pénztárcáját és kifizesse mindkettőt, mert ugye egybe kérte. Amikor előtte azt beszélték, hogy a sajátját kéri csak ki. Ez csak egy példa volt.
két üdítőt azért ki tud fizetni a párom, vagy megkér h vegyek neki, ha nem tudja fizetni
úgy tudom, hogy nem ciki neki, ha nekem meg gond lenne, akkor nem hívnám meg
Ha még nem laktok együtt, találkoztok, de mindkettőtöknek be kell vásárolni otthonra, elmentek boltba. Azt mondja fizessetek egybe, majd utólag odaadja. Persze elfelejti odaadni, és a következő ilyen alkalomtól kezdve már szó nélkül hozzácsapja a te cuccaidhoz az ő bevásárolni valóját.
Vagy ha a csajnál filmet néznek, pizzát rendelnek, fizeti a csaj. Ha a pasinál, akkor elkéri a felét forintra pontosan, rosszabb esetben azt is a csajjal fizetteti ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!