Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan mennyi idovel " erdemes" uj kapcsolat fele kacsintgatni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 21:06
11/13 anonim válasza:
azonnal! hadd lássa a régi, hogy van saját életed is
12/13 anonim válasza:
Ha valaki amiatt kezd új kapcsolatba, hogy az exének megmutassa, az végtelenül kicsinyes dolog. Én csak olyankor kezdtem kapcsolatba, amikor én erre vágytam, amikor megismertem valakit, akit testemmel lelkemmel magam mellett akartam tudni. Ha ez egy héttel a szakítás után volt, akkor, ha egy évvel utána, akkor pedig akkor. És soha egy percig sem érdekelt, mi a véleménye magáról az új kapcsolatomról, rólam, vagy a páromról az exemnek, bár nem is tudtam meg soha ezeket a véleményeket. De úgy vélem, ez intelligencia kérdése. Van, akinek elég alacsony ahhoz, hogy mások véleménye szerint éljen, és dacból lépjen kapcsolatba.
13/13 anonim válasza:
3 évig voltunk együtt, ebből az utolsó egy évem azzal telt, hogy azon gondolkoztam, hogyan mondjam meg a fiúnak, hogy vége (pl. hogy adjam vissza az eljegyzési gyűrűt)
Közben ekkor már kb másfél éve barátkoztam egy másik fiúval, -mielőtt: TÉNYLEG csak barátok voltunk, se csók, se kézfogás, semmi.-
aztán az új fiú is kilépett a hasonló ideje döglődő kapcsolatából, ami erőt adott nekem ahhoz, hogy én is.
Innentől fogva rohamléptekkel összejöttünk.
Ergo, nem volt sosem párhuzamosan 2 pasim, de olyan 20 perc volt a két kapcsolatom közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!