Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vágjak bele egy ilyen kapcsolatba, vagy hagyjam
inkább?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy van egy fiú akivel már 5-6 éve húzódik valami. Mikor megismerkedtünk, volt neki egy barátnője. Olyanok voltunk mint a testvérek. De egyszer egy éjszaka küldött egy sms-t, hogy megváltoztak az érzelmei. Én is máshogy éreztem iránta, de megbeszéltünk hogy nem lesz semmi,hisz barátnője van. De aztán együtt buliztunk, és elcsattant egy-két csók. Aztán később le is feküdtünk. körülbelül 3 évig ment ez így a barátnője mellett, aki semmiről se tudott. Aztán szakítottak, és mi közbe kicsit távolabb kerültünk egymástól. ő dolgozott, és máshova jártam suliba, így ne találkoztunk sűrűn. Aztán mostanában megint előjött minden. Közölte, hogy ő még mindig szeret,és valamilyen szinten én is őt.Csak egy baj van vele.. mióta egyedül van, szinte minden hétvégén a kocsmába ül, és részeg. nem tudom hogy tudna-e ezen változtatni.. És a szüleim ismerik őt eléggé, és nem tudom mit szólnának, ha összejönnénk vagy valami..
Belevágni egy kapcsolatba egy részegessel??? Hmmm... Hát ennyire nincs arrafelé normális pasi rajta kívül?
2015. jan. 26. 08:42
4/12 anonim válasza:
Ha ilyen fiatal vagy akkor ne told el az életed egy alkesz mellett!!!!!!!!!!!!!!!
2015. jan. 26. 08:47
5/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy szeretem. És mondta hogy megváltozna, de nem tudom hogy sikerülne-e neki..
2015. jan. 26. 08:48
6/12 anonim válasza:
persze...az első pohárig!
2015. jan. 26. 08:53
7/12 anonim válasza:
Jézusom nem szégyelled magad?
Volt barátnője és te közben lefeküdtél a hapsival?
Most írjam le,hogy mi vagy???
Legalább neked lehetett volna ennyi eszed,ha már a srácnak nem volt!!!
2015. jan. 26. 09:11
8/12 anonim válasza:
Ha belegondolsz, hogy három évig csalta veled a barátnőjét (téged talán nem fog megcsalni?), meg hogy minden hétvégén lerészegedik... Én nem vállalnám be.
2015. jan. 26. 10:48
9/12 anonim válasza:
A hűtlenség adódhat abból is, hogy akivel együtt volt, az csak megszokás volt (fiatalon különösen - legyen valakim címén, az adott közösség ismeri), illetve nagy egymásra utaltság (pl. anyagi természetű), de valójában már nem volt szerelmes. Ez a korral is változhat, meg ha tényleg nem alaptermészete, akkor egy megfelelő társ mellett nem fog kifelé nézni.
Viszont az ivás már más, az kis hazánkban veszélyesebb, mint a drogok, kőkemény függőséget okozhat. Én is iszom néha, de nem rendszeresen, és van határ. Ha valakinél már kialakul a függőség, onnantól nagyon nehéz az út kifelé, amíg ez nincs meg, addig könnyebb visszafordulni. Én addig nem vágnék bele a helyedben, amíg láthatóan le nem tette tartósan az italt.
2015. jan. 26. 12:02
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy lesz változás, mert szeretem.. Leülök, és megbeszélem vele! És igen, a barátnőjét csalta, mert márt nem szerette.. Viszont a csaj meg nagyon szerette. És folyamat öngyilkossággal fenyegette, és nem merte elmondani neki h szakítani akar..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!