Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vágjak bele egy ilyen kapcsolatba, vagy hagyjam inkább?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy van egy fiú akivel már 5-6 éve húzódik valami. Mikor megismerkedtünk, volt neki egy barátnője. Olyanok voltunk mint a testvérek. De egyszer egy éjszaka küldött egy sms-t, hogy megváltoztak az érzelmei. Én is máshogy éreztem iránta, de megbeszéltünk hogy nem lesz semmi,hisz barátnője van. De aztán együtt buliztunk, és elcsattant egy-két csók. Aztán később le is feküdtünk. körülbelül 3 évig ment ez így a barátnője mellett, aki semmiről se tudott. Aztán szakítottak, és mi közbe kicsit távolabb kerültünk egymástól. ő dolgozott, és máshova jártam suliba, így ne találkoztunk sűrűn. Aztán mostanában megint előjött minden. Közölte, hogy ő még mindig szeret,és valamilyen szinten én is őt.Csak egy baj van vele.. mióta egyedül van, szinte minden hétvégén a kocsmába ül, és részeg. nem tudom hogy tudna-e ezen változtatni.. És a szüleim ismerik őt eléggé, és nem tudom mit szólnának, ha összejönnénk vagy valami..2015. jan. 26. 08:15
11/12 anonim válasza:
Azért arra figyelj, hogy ebben ne adj alább, és ne mentegesd. Volt alkoholista a rokonságomban, és rokonok szomszédságában. Az előbbit nem ismertem, de a közvetlen család nagyon megsínylette, az utóbbit láttam, mit csináltak ilyen szülők a gyerekeikkel. Nagyon könnyű megcsúszni a lejtőn.
12/12 anonim válasza:
Elég erkölcstelen nő lehetsz, ha évekig a lány háta mögött voltál együtt a fiújával.Egy kocsmában ülő, részegeskedő emberrel miért akarnál összejönni. Kerüld el messzire!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!