Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai vilagban meg letezik huseg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai vilagban meg letezik huseg?

Figyelt kérdés
Arra gondolok internet vilagaban chat msn-nen soknak van mar komoly kapcsolata de azert tovabb ismerkednek ,flortolgetnek mikor a parja nincs otthon vagy nincs vele, aztan szepen ratalal valakire aztan ott is hagyta.
2010. febr. 8. 19:23
1 2
 11/16 anonim válasza:
van hüség mert tudod én is csetelek de ö meg msn nen nyomaja és én nem csal nám meg soha még akorsem ha ö meg tené szoval van hüség mert én az vagyok na meg szerelemes nagyon.
2010. febr. 14. 16:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Persze h van. Én is hűséges vagyok a szerelmemhez, ő is hozzám.
2010. febr. 14. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Van hát én az vok:)
2010. febr. 14. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Van, de soha nem lehet tudni hogy valaki belekeveredik eg félreérthető helyzetbe
2010. febr. 14. 19:54
 15/16 anonim ***** válasza:

4 éve vagyok együtt barátnőmmel, és eszembe sem fordult hogy megcsaljam! Nagyon szeretjük egymást, és mindent megadunk egymásnak!

20/f

2012. ápr. 19. 18:43
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

En nagyon tisztelem azokat, akok kepesek hüek lenni szerelmükhöz. Szerintem vannak meg ilyenek.

Es minden jel arra mutat, hogy kedvesem is az, habar meg csak masfel eve vagyunk együtt.

En nem tudom, hogy nekem miert kell a kaland. Szeretem es nem szeretnem elvesziteni, de kell az az erzes, hogy engem mas is kivan...

27

P.S.: ne azert pontozz le, mert nem ertesz egyet!

2012. ápr. 19. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!