Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy sclerosis multiplexem van?

Figyelt kérdés

Egy éve diagnosztizálták nálam a betegséget. Azóta komolyabb kapcsolatom nem volt, így eddig nem agyaltam ezen. Az eddig ismert talán legjobb gyógyszert kapom, és azóta semmi bajom. Vannak olyan ismerőseim, akik már több éve kapják és teljesen megállította náluk a betegséget, azóta nincs új shub egyikőjüknél sem, szóval én is nagyon bízom benne, hogy velem is minden rendben lesz.

Nagyon félek neki elmondani, mert attól tartok, hogy azonnal sarkon fordulna és elhagyna.

A fő dilemmám az, hogy mondjam el még most, rögtön az elején, vagy várjak amíg komolyabbra fordul a kapcsolat?

Én 20 éves vagyok, ő 28.

2015. jan. 26. 00:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, de ne hagyd, hogy maga guglizza ki, mi ez. Te magyarazd el, hogy mivel jar a dolog.
2015. jan. 26. 09:32
 22/27 anonim ***** válasza:
Sok erőt és kitartást! Nekem is van egy ismerősöm, aki ezzel a betegséggel küzd, szerencsére szerető társra talált, aki így fogadta el, már össze is házasodtak.
2015. jan. 26. 10:22
 23/27 anonim ***** válasza:

Szia! Kedves kérdező, írtam neked privátot!

az első két bunkónak meg kívánom ezt a betegséget, nagyszerű ez ellen küzdeni már 20 éves korod előtt! Akkor talán em poénkodnátok ezzel. ;)

2015. jan. 27. 22:30
 24/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, már válaszoltam is!

Az ilyen bunkókat, mint az első két válaszoló, pedig figyelmen kívül kell hagyni. :D

Közben elmondtam a barátomnak, hogy mi a helyzet, és elfogadta. :)

2015. jan. 28. 12:32
 25/27 anonim ***** válasza:
Hurra! Orulok nektek, kerdezo.
2015. jan. 28. 12:46
 26/27 anonim ***** válasza:
Jó hogy rászántad magad :) Most már nem kell félned, sok boldogságot nektek!!!
2015. jan. 28. 13:28
 27/27 anonim ***** válasza:

Kedves kÉrező.

Mondom a saját esetemet. Én is úgy találkoztam valakivel, aki utólag tudta meg h mi bajom. De fokozatosan mondtam neki. Bár úgy kezdtem bele a kapcsolatba, hogy írtam , hogy van kisebb egészségügyi problémám. Mivel szúrok minden nap, így nem lehetett tatkolni - nem is lett volna értelme. Persze kérdezgette h mivel és szépen fokozatosan mondtam el neki. Nem azonnal öntöttem nyakon a sok-sok információval hanem szépen fokozatosan. És? Kitartott, azt mondta, hogy erről nem én tehetek, nem az én hibám - és hbuta vagyok ha azt hiszem hogy emiatt ő elmenekülne.

AZ, aki ettől elmegy, menjen is :) Ennyi. :)

2015. márc. 11. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!