Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tanultatok meg az eddigi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanultatok meg az eddigi párkapcsolataitokból?

Figyelt kérdés

Nekem két párkapcsolatom volt eddig.

Az elsőből megtanultam, hogyha valaki nem tud megváltozni, akkor nem szabad neki több esélyt adni (én 5öt adtam), hogy ne terelje el egy kapcsolat a figyelmemet minden másról, hogy ne hagyjam egy fiúnak, hogy lenézzen, hogy ne tiszteljen, és hogy legyenek elvárásaim, ne én tartsam életben a kapcsolatot.

A másodikból azt, hogy ne jöjjek össze túl hamar a sráccal úgy, hogy nem is igazán ismerem.

16/L

Ti mit/miket tanultatok? (kort, nemet írjatok)

2015. jan. 25. 16:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

1.Osztálytárssal tilos kapcsolatot létesíteni.

2.Sose szabad megalázkodni

3.Az önsajnálat nem segít(nem én hanem ő,bár mikor magam alatt voltam szerettem egyedül lenni)

4.Az a fiú egy gerinctelen,csi.cska,szemét állat,mártír f-sz,aki csak a saját érzelmdivel törődik

5.Nem szabad mnden barátot otthagyni egy emberért.

2015. jan. 25. 19:20
 22/23 anonim válasza:

Az ember társas lény, mindig jó megosztani a lelki társunkkal az örömünk/bánatunk. Aki azt mondja jobb szingliként, abban valami nagyon félresilott...

Amit én tanultam:

-nincs tökéletes ember, ezért olyat nem is érdemes keresni (a külső fontos, de nem minden!)

-a jó kapcsolat alapja az őszinteség és a kommunikáció, mindent meg kell beszélni, a szőnyeg alá söprésből csak baj van

-jó kipróbálni mindent ami izgatja a fantáziád, mielőtt megtalálod a nagy Ő-t (akivel jövőt tervezel) hogy ez ne okozzon évek múlva gondot

-nem tart minden örökké, nem kell a másik szerelmét készpénznek venni, a tulajdonunknak tekinteni - tenni kell érte, táplálni kell a lángot egy idő után, ez természetes

4 éve vagyunk együtt, 21/L

2015. jan. 26. 21:26
 23/23 Költőnő? ***** válasza:
ha vmi baj van;bmilyen nehéz is, de ki kell nyitni a szám.
2015. jan. 26. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!