Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tanultatok meg az eddigi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanultatok meg az eddigi párkapcsolataitokból?

Figyelt kérdés

Nekem két párkapcsolatom volt eddig.

Az elsőből megtanultam, hogyha valaki nem tud megváltozni, akkor nem szabad neki több esélyt adni (én 5öt adtam), hogy ne terelje el egy kapcsolat a figyelmemet minden másról, hogy ne hagyjam egy fiúnak, hogy lenézzen, hogy ne tiszteljen, és hogy legyenek elvárásaim, ne én tartsam életben a kapcsolatot.

A másodikból azt, hogy ne jöjjek össze túl hamar a sráccal úgy, hogy nem is igazán ismerem.

16/L

Ti mit/miket tanultatok? (kort, nemet írjatok)

2015. jan. 25. 16:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én ezeket

- Még túl fiatal vagyok egy kapcsolathoz (23 vagyok)

- Fontos a másik fél külseje is (ez nagyon felszínesen hangzik, de tényleg számít...)

- Fontos hogy olyan partnerem legyen aki könnyen kielégíthető

- A távkapcsolat szívás

- "Suba a subához, guba a gubához"

- A csók nem jön magától mint állítják

- Nem nagyon tudok szerelmes lenni hiába szeretnék az lenni

- Őszintének kell lenni még a kegyetlen dolgokban is

- A nők könnyen túllépnek az emberen

- Ha valamit nem mondanak ki attól még gondjuk lehet vele

- Minden nőnek van pár olyan pontja amiben dettó ugyanolyan mint a többi.

2015. jan. 25. 16:41
 12/23 anonim ***** válasza:
#10: Pontosan, így viszont korrekt! Amikor minden ok nélkül csakúgy rájön az akut besértődés valami tök bagatell, nevetséges apróságon, amit egy normális ember hétköznapiasan elviccelne, szarvashiba, ha nyalni kezdjük a valagát, mert megszokja, majd elvárja, s utána már tényleg minden szaron begurul, ha nem úgy van, ahogy őkelme akarja.
2015. jan. 25. 16:44
 13/23 anonim ***** válasza:

így van.

EZ a pontos megfogalmazása a dolognak kb.

2015. jan. 25. 16:45
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem szabad kimutatni az érzelmeket, nem szabad szerelmet vallani, nem szabad romantikusnak lenni. 29/F
2015. jan. 25. 16:47
 15/23 anonim ***** válasza:

- anyuci pici fiától menekülni

- ha az anyuka vagy a szülők a minden, akkor is faképnél kell hagyni

- tervek nélkül nem megy

- kocka emberrel soha nem szabad összejönni, mert úgy is csak a gépet dugja

- 20 felett nem akar költözni, se komolyabb dolgokba beleadni a fejét, de ezt már az elején meglehet beszélni és ha még nincsenek tervei, akkor bele se szabad fogni

- 20 felett nem felnőttként viselkedni, gyerekes és 0 életfelfogása van, természetesen ekkor is ki kell penderíteni

- ha a családban van idegbeteg testvér vagy szülő és védi a kiszemeltünk, akkor továbbállni

2015. jan. 25. 17:02
 16/23 anonim ***** válasza:

1. A ragaszkodás nem egyenlő a szerelemmel, ne keverjem össze a kettőt...

2. ..., ebből kifolyólag ne is ragaszkodjak görcsösen valakihez, akivel nem éri meg, ezzel magamat kímélhetem meg.

3. Ne kezdjek bele úgy kapcsolatba, hogy nem ismerem eléggé a fiút, továbbá nem érdemes úgy belekezdeni egy kapcsolatba, hogy még nem léptem túl az előzőn.

4. Sajnos egy számomra komolyabb kapcsolatból megtanultam, hogy ne hagyjam, hogy kihasználjanak, hogy megalázzanak számtalanszor, vagy hogy összetörjenek lelkileg, mert egy ember sem ér annyit, hogy egy fiatal, intelligens lányként tönkremenjek egy olyan ember miatt, aki meg sem érdemli a figyelmemet sem.

5. A mostani legkomolyabb és legeslegboldogabb kapcsolatomban viszont pl. azt 'tanultam meg' eddig, hogy mindig legyünk őszinték egymáshoz a párommal, merjünk megbízni egymásban.:)

18/L

2015. jan. 25. 17:36
 17/23 anonim ***** válasza:

1. Nem járunk olyannal, akinek nincsenek céljai, csak napról napra él, és nem lehet vele tervezni.

2. Olyannal se, aki meg akarja mondani mit csinálj, mit vegyél fel, kivel barátkozz, hova és mikor menjél, stb. - bár emiatt nem szakítottam, mert sikerült időben leállítanom, ha nem hagyta volna abba, akkor repül.

3. Nem törődünk bele abba, hogy ritka a szex, és nem hagyjuk, hogy a saját önbizalmunk menjen tönkre azért, mert a másik egy aszexuális barom.

4. Nem kell olyan pasi, akinek gyereke van, mert az a kapcsolat sose fog másról szólni, csak a gyerekről, én meg ennél többre tartom magam.

5. Nem érdemes szerelmesnek lenni, mert a kapcsolatnak úgyis vége lesz. Az első szakításom nem fájt, én szakítottam, megszabadultam vele egy tehertől. A második nem esett jól, de inkább az önbizalmam látta kárát - ezt többet nem engedem.

6. A kapcsolat alapja a szex legyen, és a bizalom. A szerelem mellékes, szexelni bőven lehet enélkül is, ezt tapasztalom nap, mint nap a jelenlegi szexkapcsolatomban.

21/N

2015. jan. 25. 17:46
 18/23 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. A legfontosabb lemaradt: 30 alatti pasival NEM kezdek. Ez az elsőszámú szabály, amit az előzetes tapasztalataim (mind pozitív, mind negatív) miatt állítottam fel. Jó döntés volt, azóta nincs gondom a pasikkal.
2015. jan. 25. 17:48
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Közben rájöttem, hogy sok olyat írtatok, amit amúgy "megtanultam", csak nem írtam le, ilyen pl., hogy ne járjak nagyok kockával (ez az első barátom volt), mert kellemetlen, ha ott vagy nála, és ő csak kockul.

Meg még az is igaz, hogy ne járjak csak azért valakivel, mert "nincs jobb", igenis várjam meg azt, aki megfelel az elvárásaimnak (nem kell hogy tökéletes legyen).

2015. jan. 25. 17:59
 20/23 anonim ***** válasza:

Azt h szinglinek lenni ezerszer jobb.

-Mert tied :

-Az időd

-A pénzed

-Nincs kompromisszum

-Nem kritizál senki

-Azt csinálsz amit akarsz úgy ahogy neked tetszik

-Nincs veszekedés

És ahogy előttem is mondták "a befektetett energia mennyisége közel sem arányos a nyereséggel" Ezt folytatva pedig tök mind 1 h mennyi időt energiát pénzt... ölsz egy kapcsba akkor is pont vessző nélkül otthagyhat a másik akármikor. Ez egy önkizsákmányoló rendszer én mindenkinek azt mondom h

EMBER !!!! Éljél magadnak, Csináld ami jól esik alakítsd az életed úgy ahogy neked jó.

Ja előjött a szex témája 2.esnek mondanám h nekem volt olyan kapcsom ahol a csaj kvázi ezzel próbált meg zsarolni h tedd meg ezt és ezt és akkor lesz szex egyébként nem. Meg h térjek át az ő vallására meg vegyem el feleségül... És nem egy nő játsza ezt.

A szex nem ér ennyit h feladd miatta az álmaid az egyéniséged...Ha pedig annyira fontos számodra a dolog.

Futó kapcsolatok és húzz kotont hiába mondja azt a csaj h nem kell szedem a tabit. Aha persze aztán majd beállít hozzád terhesen.

Na én ezeket tanultam, Köszönöm sokkal jobb egyedül.

Senkinek a nyavajáit nem kell elviselnem.

Főzni, mosni,... stb tudok állás van, van saját ház meg egy másik fél lakás a húgommal közösen + külföldi nyaraló szintén közösen.

Diplomásként jelenleg állami szektorban dolgozom de külföld is képbe van mint opció ha lenne v mi.

Eszem ágába sincs kapcsolatosdit játszani mit h nekem előírja egy másik h ekkor és ekkor ezt csináljuk aha álmodba. Azt majd v ki mással nekem terveim vannak.

Számomra nincs olyan h MI csak olyan h ÉN ÉN ÉN kivétel ha anyám v a húgom esetleg az ő párja kérne v mit.

A többiek nem érdekelnek. A szex meg megoldható kapcson kívül is. A legősibb mesterség nem egy új találmány.

26 F

2015. jan. 25. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!