Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ehhez mit szóljak? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ehhez mit szóljak? A párom azt mondta úgy nézek ki mint egy srác.

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk mindketten.Vállig érő hajam szokott lenni,de most levágattam rövidre és amikor este átjött a pasim azt mondta olyan vagyok így mint egy srác.Nagyon megbántott vele.Mit tegyek?

2015. jan. 25. 15:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azért mert vki megmondja az igazat még lehet bunkó. Ne legyetek ennyire szűklátókőrűek. :D Az igazat normálisan is meg lehet mondani és bunkón is. ;)
2015. jan. 25. 15:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy nem tudtad, hogy neki ez ennyire fontos és sajnálod. Visszanöveszted, ő cserébe hagyjon békén.

Tanuld meg: a férfiak úgy szeretnek minket ahogy megismertek. A ducit ducinak, a soványat soványnak, a hosszúhajút hosszúhajúnak.

A haj, az öltözködési stílus, az alak a nőiesség, szexisség, termékenység szimbólumai. Ezért a férfiak nehezen viselik ezeknek a -főleg hirtelen- változtatását.

Ha meg akarod tartani a rövid hajat előfordulhat, hogy új párt kell keresni.

Döntés a tiéd. Sok sikert bármit is választasz.

2015. jan. 25. 15:48
 13/21 anonim ***** válasza:

Lányok miért hiszik azt hogy a rövid haj trendi/bejön a fiúknak.

Ez az igazság. A rövid haj nagyon nem szexy az esetek 99%-ban.

2015. jan. 25. 15:51
 14/21 anonim ***** válasza:

#9 alias Gugli: azért bunkó, mert piszkálta. Lehet azt is mondani: ez nekem nagy csalódás volt, nem tetszel így, légyszíves növeszd vissza.

Sértettségében inkább piszkálódott. Na ezekből lesznek aztán a még nagyobb konfliktusok és mindkét fél részéről a csodálkozások, hogy én csak segíteni akartam én csak megmondtam és én csak... és ő csak tovább mérgesítette a helyzetet.

2015. jan. 25. 15:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
megértem de egy ilyen szitut én pl. nem is tudnék kezelni. nagyon nagy bölcsesség kell hozzá. ha meg azt mondanám hogy így nem tetszel azzal is megsemmisítettem. mi itt a jó megoldás? talán meg kellett volna beszélni.
2015. jan. 25. 15:56
 16/21 anonim ***** válasza:

Gugli: igen, a kérdezőnek is meg kellett volna beszélni. Egyébként meg őszinteség tisztán a szembe mondva. Arra lehet mondani egy bocsi-t vagy sajnálom-ot. Fájdalmas egy percig, viszont nem okoz rengeteg sebet, hogy még fél óra múlva is ez a téma olyan módon, hogy nem is lehet ellene védekezni. Ez mindig beválik. Nem kell hozzá sok bölcsesség. Inkább kis merészség.

Nekem volt olyan melóhelyem ahol mindenki rögtön megmondta a másiknak, ha valami nem tetszett és nagyon jó kis közösség volt. A másikban meg mindenki a másik háta mögött beszélt, nem mert szólni, finomkodott, de közben célozgatott. Borzalmas kapcsolatromboló viselkedés.

2015. jan. 25. 16:00
 17/21 anonim ***** válasza:
így van, az őszinteség alap csak nem egyszerű megfelelő módon tálalni. ezt kell tanulni.
2015. jan. 25. 16:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Gugli: gOOgle a barátod :-P Üsd be a képébe: erőszakmentes kommunikáció. Csak egy lehetőség a sok közül.
2015. jan. 25. 16:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
találtam is egy könyvet amit elolvasok a témába, hátha megvilágosodok.
2015. jan. 25. 16:21
 20/21 pinkpancser ***** válasza:
0%
Ha szerinte olyan vagy mint egy srác és még Veled van akkor kérdezz rá, hogy szereti e a srácokat.
2015. jan. 25. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!