Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ehhez mit szóljak? A párom azt mondta úgy nézek ki mint egy srác.
Mondd meg neki, hogy nem tudtad, hogy neki ez ennyire fontos és sajnálod. Visszanöveszted, ő cserébe hagyjon békén.
Tanuld meg: a férfiak úgy szeretnek minket ahogy megismertek. A ducit ducinak, a soványat soványnak, a hosszúhajút hosszúhajúnak.
A haj, az öltözködési stílus, az alak a nőiesség, szexisség, termékenység szimbólumai. Ezért a férfiak nehezen viselik ezeknek a -főleg hirtelen- változtatását.
Ha meg akarod tartani a rövid hajat előfordulhat, hogy új párt kell keresni.
Döntés a tiéd. Sok sikert bármit is választasz.
Lányok miért hiszik azt hogy a rövid haj trendi/bejön a fiúknak.
Ez az igazság. A rövid haj nagyon nem szexy az esetek 99%-ban.
#9 alias Gugli: azért bunkó, mert piszkálta. Lehet azt is mondani: ez nekem nagy csalódás volt, nem tetszel így, légyszíves növeszd vissza.
Sértettségében inkább piszkálódott. Na ezekből lesznek aztán a még nagyobb konfliktusok és mindkét fél részéről a csodálkozások, hogy én csak segíteni akartam én csak megmondtam és én csak... és ő csak tovább mérgesítette a helyzetet.
Gugli: igen, a kérdezőnek is meg kellett volna beszélni. Egyébként meg őszinteség tisztán a szembe mondva. Arra lehet mondani egy bocsi-t vagy sajnálom-ot. Fájdalmas egy percig, viszont nem okoz rengeteg sebet, hogy még fél óra múlva is ez a téma olyan módon, hogy nem is lehet ellene védekezni. Ez mindig beválik. Nem kell hozzá sok bölcsesség. Inkább kis merészség.
Nekem volt olyan melóhelyem ahol mindenki rögtön megmondta a másiknak, ha valami nem tetszett és nagyon jó kis közösség volt. A másikban meg mindenki a másik háta mögött beszélt, nem mert szólni, finomkodott, de közben célozgatott. Borzalmas kapcsolatromboló viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!