Mit szóltok ehhez? 17/L
Figyelt kérdés
A pestiek miért nézik le a vidékieket? És a vidékiek miért hiszik azt,hogy a pestiek beképzeltek? Én is vidéki vagyok,de azt hiszem,hogy nem minden pesti srác beképzelt,vannak azért normálisak is közöttük. Ugye igazam van? :)2015. jan. 23. 18:34
2/15 ElnökÚr válasza:
Mert pesten nem szarna.k az autók az útra mint vidéken a tehenek..
3/15 anonim válasza:
Sosem találkoztam ily féle lenézéssel, bár lehet azért, mert kikkel én létezek s kommunikálok nem agyhalottak mint sok ember s sok ember barátai.
18F
4/15 anonim válasza:
videki cuna,te ne tord butasagokon fejecskedet :))) gyere utazz le hozzam falura inkabb ;)
6/15 anonim válasza:
Azert vannak kivetelek..
Van egy pesti lanybaratom es nem nez le..en amugy debreceni vagyok..
7/15 anonim válasza:
17 évesen eddig jutottál? Bár már ezzel is kiemelkedsz néhány millió honfitársunk közül...
9/15 anonim válasza:
Mit értesz vidék alatt? Én szegedi vagyok és a szegedieket nem nézik le a pestiek és én sem érzem azt, hogy a pestiek beképzeltek lennének...
10/15 anonim válasza:
nincs igazad. én utálom a vidékieket, mert nem tudnak rendesen beszélni, csak makogni, meg nem tudnak jól öltözni, csak koszos egyszerű tanyasi ruhákba járnak. kajákat se ismerik, csak a töltött káposztát. na meg még metrót négyest se láttak, nem is utaztak rajta. meg az a tipikus mentalitásuk, hogy ők majd felutazni a fővárosba, és akkor majd gazdagok lesznek, meg híresek. hogyne. maradjatok csak vidéken és a pirospaprikátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!