Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy ehhez hasonló kiállású srác tetszik?
Remélem nem haragszik meg rám, h linkelem a kérdését, de érdekelne a vélemény.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Szóval, holnap elkezdek kondizni és az lenne a célom nagyjából ahogy a kérdező kinéz.Ez egy átlag visszahúzódó srácnak megfelel?V. ne legyen ennyire szálkás de izmosabb stb...
Lécci, kort is írjatok?
hát ha még az arca is jól néz ki ;) am igen :]
L19
Én férfi vagyok, csak kicsit segítenék, szóval, ennél még lehet szálkásabb, az sokkal jobban néz ki, és ilyened nem lesz, mindenkinek más az izom összetétele..
De hajrá, azt mindig jó ha kidolgozott a test:)
ez pont jó, 15 évesen még elég ennyi :) hajrá:D
16/L
Jó,de szerintem is csak akkor ha az arca is jól néz ki. Azt neked kell eldönteni hogy szálkás vagy izmosabb akarsz lenni,elsősorban magadnak kell megfelelned,aztán ha van önbizalmad akkor már a lányoknak is tetszeni fogsz.
18/L
uhh, azok a srácok, akiknek ilyen teste van az ismerőseim között, mind üresfejűek, bunkók és a facebook profiljukon több az ilyen testes kép, mint az arcukról (ami engem személy szerint irritál).
De ha értelmes és nem csak magáról tud dumálni akkor király :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!