Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két 40 év körüli (leszbikus) nő csókolózik egy strandon. Elítélitek vagy nem?
Ha akarnám sem ítélhetném el.
Egyrészt nem vagyok bíró, márpedig csak bírók ítélkezhetnek.
Másrészt ha bíró lennék, sem lenne olyan törvény, ami alapján elítélhetném őket.
semmi baj nincs vele ha nyilvanos helyen csokoloznak. normalis.
ennyi erovel a heterok se smaroljanak nyilvanosan,uton utfelen.
"szerintem pontosan erre. Most egy sehonnai bitang ember magában elmordul, hogy "elítélem", annak milyen valós foganatja van? Semmilyen. Az ítélet az egy jelentőségteljes dolog. A közemberek méltatlankodása ellenben jelentéktelen."
Tehát elítéled azt, ha a közember elítél valamit... érzed itt az öngólt vagy fejtsem ki még egyszerűbben, hogy te is felfogd?
"semmi baj nincs vele ha nyilvanos helyen csokoloznak. normalis.
ennyi erovel a heterok se smaroljanak nyilvanosan,uton utfelen."
Ők se smároljanak. Nem hiszem el, hogy csak engem idegesít az, ha buszon előttem 10 percig falják egymást.
"Tehát" elítélem? Hol írtam én ilyet? :D Azt fejtsd ki, hadd fogjam fel...
Tök mindegy mit írtál, tehát szereted a narancslevet? Egek...
Hadd írom le részletesebben, hogy mindenki megértse:
A közember NEM TUD ELÍTÉLNI semmit és senkit. Nem lehet ítéletnek nevezni, ha valaki morog-motyog, mert nem párosul hozzá HATALOM. Szóval értelmetlen a kérdés. Azt kellett volna írni: "méltatlankodsz?" vagy "hőzöngsz?" vagy "felháborodsz?". Mert egy, az adott ügy szempontjából, a csókolózó leszbi pár szemszögéből senki ilyeneket tud legfeljebb. De elítélni nem képes. Ez olyan, mintha azt írnám neked, hogy ezennel megtiltalak.. nem tolerálom a létezésed. Nevetséges lenne. Pont mint az, ha azt mondanám: elítéllek.
"Ők se smároljanak"
De smárolni fognak. Ennyi. :D Érzékeled, hogy mennyire senki vagy ahhoz, hogy ilyen utasításokat ossz? :D
Én is az vagyok, csak nem teszem magam bohóccá, hogy próbálok parancsolgatni és ..."ítélkezni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!