Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két 40 év körüli (leszbikus)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két 40 év körüli (leszbikus) nő csókolózik egy strandon. Elítélitek vagy nem?

Figyelt kérdés

2015. jan. 24. 18:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%

Ha akarnám sem ítélhetném el.

Egyrészt nem vagyok bíró, márpedig csak bírók ítélkezhetnek.

Másrészt ha bíró lennék, sem lenne olyan törvény, ami alapján elítélhetném őket.

2015. jan. 25. 13:07
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem erre célzott a kérdező...
2015. jan. 25. 13:13
 23/26 anonim ***** válasza:
szerintem pontosan erre. Most egy sehonnai bitang ember magában elmordul, hogy "elítélem", annak milyen valós foganatja van? Semmilyen. Az ítélet az egy jelentőségteljes dolog. A közemberek méltatlankodása ellenben jelentéktelen.
2015. jan. 25. 13:16
 24/26 anonim válasza:

semmi baj nincs vele ha nyilvanos helyen csokoloznak. normalis.

ennyi erovel a heterok se smaroljanak nyilvanosan,uton utfelen.

2015. jan. 25. 15:38
 25/26 anonim ***** válasza:

"szerintem pontosan erre. Most egy sehonnai bitang ember magában elmordul, hogy "elítélem", annak milyen valós foganatja van? Semmilyen. Az ítélet az egy jelentőségteljes dolog. A közemberek méltatlankodása ellenben jelentéktelen."

Tehát elítéled azt, ha a közember elítél valamit... érzed itt az öngólt vagy fejtsem ki még egyszerűbben, hogy te is felfogd?

"semmi baj nincs vele ha nyilvanos helyen csokoloznak. normalis.

ennyi erovel a heterok se smaroljanak nyilvanosan,uton utfelen."

Ők se smároljanak. Nem hiszem el, hogy csak engem idegesít az, ha buszon előttem 10 percig falják egymást.

2015. jan. 25. 17:47
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát" elítélem? Hol írtam én ilyet? :D Azt fejtsd ki, hadd fogjam fel...

Tök mindegy mit írtál, tehát szereted a narancslevet? Egek...

Hadd írom le részletesebben, hogy mindenki megértse:

A közember NEM TUD ELÍTÉLNI semmit és senkit. Nem lehet ítéletnek nevezni, ha valaki morog-motyog, mert nem párosul hozzá HATALOM. Szóval értelmetlen a kérdés. Azt kellett volna írni: "méltatlankodsz?" vagy "hőzöngsz?" vagy "felháborodsz?". Mert egy, az adott ügy szempontjából, a csókolózó leszbi pár szemszögéből senki ilyeneket tud legfeljebb. De elítélni nem képes. Ez olyan, mintha azt írnám neked, hogy ezennel megtiltalak.. nem tolerálom a létezésed. Nevetséges lenne. Pont mint az, ha azt mondanám: elítéllek.

"Ők se smároljanak"

De smárolni fognak. Ennyi. :D Érzékeled, hogy mennyire senki vagy ahhoz, hogy ilyen utasításokat ossz? :D

Én is az vagyok, csak nem teszem magam bohóccá, hogy próbálok parancsolgatni és ..."ítélkezni".

2015. jan. 25. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!