Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két 40 év körüli (leszbikus) nő csókolózik egy strandon. Elítélitek vagy nem?
a 2 nőnek olyan nemi élete van, amilyet akar, amilyennek született. E felett ítélkezni felesleges. Mivel férfi vagyok, ezért természetes, h 2 smároló nő láttán nem azt az undort érzem, mintha 2 férfit látok ugyanilyen helyzetben. Tehát nem ítélem el őket.
Viszont nem hiszem, h olyan jó dolog ennyire nyilvános helyen smacizni. Láttam én már plázában melegeket. Persze, furán néz rájuk az ember, elmegy mellettük, aztán megköszöni az Istennek, h ő nem lett az. De ha smárolni látnám őket.. az picit jobban felkavarna. Namost itt megint, mint férfi, 2 nő szájkontaktusa nem undorító, de egy anya számára lehet az.
Én is azon a véleményen vagyok: mindenhol ez egy heves vitákat kiváltó kérdés, 40 éves nőben legyen annyi ész, hogy nem egy strandon csinálja ezt. Az emberek fele pl. nemi vonzalomtól függetlenül nem áll neki nyelves csókolózni nyilvános helyen. (Nem mintha ezzel bajom lenne, persze amikor már 20 perce vannak egymás szájában, akkor kicsit már kezd zavaró lenni.)
Tehát az én véleményem, hogy ha 2 nő nekiáll a strandon egy száll bikiniben csókolózni, akkor csak magukra akarják hívni a figyelmet. Nemrég olvastam egy hasonló trükkről, két csaj elég kihívó módon elkezdett csókolózni a parton, mindenki őket nézte és közben a parkolóban sorra törték fel a kocsikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!