Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nehéz az egyetemen ismerkedni?
Figyelt kérdés
Egy menő pesti egyetemre járok, ahol kisarkítva kétféle típusú srác van: az egyik a fővárosi nagymenő család sarja, aki jómódú, futnak utána a lányok, és általában helyesek, de legalábbis nagydumásak, a másik a csendes, vidékről bekerülő szemüveges fiú, aki szorgalmas, de kissé uncsi, és nem túl helyes. Szóval vannak a nagymenő beképzeltek, meg a visszahúzódó csúnyácskák. Azt hittem gimiben, hogy az egyetemen sok helyes, kedves, nem beképzelt srác van, akikkel könnyű lesz ismerkedni, de a nagyképű gazdagok elérhetetlenek és nem is akarok ilyet, de a kis nyomi tanulógép sem vonz (és persze őket se én, tuti szüzek mind). Minden suliban ez a trend? Meg azt is látom, hogy egy lány hiába csinos, és kedves, értelmes, ha nem feltűnősködik, és nem nem jár drága feltűnő cuccokban, észre sem veszik, csak a nagyszavú, gazdag lányokat, akkor is, ha rondák.
A szidalmazás pedig a megfogalmazás miatt jár. Ismételten kérdezem, mit képzelsz te magadról, hogy bárkit legyen jogod nyomorultnak nevezni?!
2015. jan. 24. 15:56
22/36 anonim válasza:
Ha nem lenne inged, nem vennéd magadra! Fáj az igazság? Akkor tegyél ellene! Ne pedig a nőket bántsd!
2015. jan. 24. 15:59
23/36 A kérdező kommentje:
A "nyomi" egy szleng, és nem nyomorultat jelent, hanem inkább úgy fogalmaznék,hogy esetlen,nyomott,az a tipikus seggelős fajta. Nem igaz,nem hiszem el, hogy ti nem ismeritek az ilyen típusú embereket?Szinte mindenhol vannak ilyenek....Itt mindenki más bolygón lakik?És mindenki erkölcscsősz?
2015. jan. 24. 16:00
24/36 A kérdező kommentje:
Tipikus,hogyha egy nő feltesz egy kérdést, a többi gyűlölködő nő ahelyett, hogy együtt gondolkodna és leírná, amit tapasztal,a kérdezőt nőgyülölőnek írja le, pedig a kérdés elsősorban arra irányult,hogy hol vannak a normális fiúk...
2015. jan. 24. 16:03
25/36 anonim válasza:
"Nem igaz,nem hiszem el, hogy ti nem ismeritek az ilyen típusú embereket?Szinte mindenhol vannak ilyenek..."
Ismerek ilyen embereket, a legtöbb barátom abba a kategóriába tartozik, akit a tipikus, faszagyerek nyominak nevezne. Nem csak a tanulás az életük, értelmes, művelt kedves emberek, csak éppen nem verik a mellüket, mint egy gorilla, hogy húúú mi milyen királyok vagyunk és nem részegek minden áldott hétvégén, és ők már nyomik...
2015. jan. 24. 16:10
26/36 anonim válasza:
"Kisarkítva 2-féle srac van"
Vagyis van aki nem ilyen. Ismerkedj azokkal.
2015. jan. 24. 16:11
27/36 anonim válasza:
Egyébként ha nem is vagy ilyen a kerdes megfogalmazasa tenyleg borzalmas.
2015. jan. 24. 16:12
28/36 anonim válasza:
És azt még azért megjegyezném, hogy SOHA tényleg egyetlen normális és kedves hölgy ismerősöm szájából sem hallottam ezt a nyomi szót elszállni. Igen ez a szó valóban szleng, a bunkók szlengje.
2015. jan. 24. 16:23
29/36 A kérdező kommentje:
Elismerem, lehetséges,hogy a kérdést kissé kisarkítva tettem fel,de így jobban lehet érzékeltetni a kétféle embertípust. És nem vagyok álszent, nem tagadom,hogy egyik kategória sem jött be eddig nekem, mert ahogy írtam, a gazdag menő gyerek egyrészt nem szimpi, utálom a beképzelt gazdag ficsúrokat, de a tanulós,csendes fiúkkal olyan döcögős... Volt több próbálkozás velük, de az egyik a kezemet sem merte megfogni még pár randi után sem.... És nekem olyan fiúra lenne szükségem,aki egy picit már tapasztalt, mert bár kicsit nagyszájú vagyok, de a testiségben szégyenlős és nem én szeretnék a tanítónéni lenni...
2015. jan. 24. 16:24
30/36 anonim válasza:
Akkor lefordítanám! :D A kérdező rájött, hogy a neki tetsző helyes fiúknak nem jön be, megpróbálkozott egy neki kevésbé tetszővel, mondván nála aztán tuti sikere lesz, de ő SZINTÉN visszautasította, tehát mostantól mindenki hülye, csak ő helikopter! :D
Ha mégsem így lenne, kérdező! Írtad, hogy sarkítva gondolod a dolgokat. Akkor nyiss azok felé a fiúk felé, akik nem a sarkokba tartoznak! Biztosan van olyan, akit csak néha látsz bulikon, de azért párszor elmegy. Aki halad a tanulmányaival, de másra is szakít időt. Plusz az ismerősök ismerősei között is keresgélhetsz, nem kötelező csak a saját évfolyamodra/szakodra/karodra szorítkozni! Nekem sem a saját évfolyamomból, még csak a saját karomról sem lett barátnőm akkoriban. Húgomon, más karra járó ismerősökön, tesikurzusokon megismertem másokat is. Persze eleinte picit lehetsz pofátlan, hogy meghívatod magadat egy olyan összejövetelre, ahol csak 1-2 embert ismersz, aztán a többi, ha tényleg kedves-rendes-szép vagy, úgyis alakul. Hajrá, a középutat képviselő fiúk nevében is kérlek, hogy ne áss el mindenkit :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!