Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nehéz az egyetemen ismerkedni?
Semmi rosszat nem írtál. Nem is értem a felháborodás okát. Ezt a rosszindulatú válaszolókban kellene keresni. Nyilván a komplexusaik miatt van és becsavarodtak már valamitől(sohasem szexeltek, nem élnek normális életet, stb).
Komolyan mondom ezen az oldalon már az lesz a ciki, ha valaki normális, és nem elb...szott mint a válaszolók többsége!
Nem hittem volna,hogy egy általam ártatlannak szánt kérdés egyeseket irtó haragra gerjeszt... Tényleg tele vannak elfojtott indulatokkal az emberek.
1.)Honnan veszi bárki,hogy lenézem azt, aki nem tanul a felsőoktatásban?Csak mert leírtam,hogy egy elismert és kedvelt,menő suliba járok?ÉS?Ez miért baj?A tesóm szakmunkás, imádom,és nem nézem le.
2.)Most azért vagyok ego-liba,mert nem vagyok álszerény,és tudom,mert sokan mondták, hogy nem vagyok csúnya?Ez miért baj?Csak az szimpi,aki önbizalomhiányos?
Amúgy egyáltalán nem sminkelem magam.
3.)Alig volt valaki, aki a kérdésre válaszolt.
Kérdem újra, mi értelme szidni a kérdezőt,ahelyett,hogy leírnátok a tapasztalataitokat?MI értelme ennek?Feltettem egy kérdést,és jött a szidászápor.
"Ebből kiderül,hogy a tanulógép fiúkat CSAK A TANULÁS ÉRDEKLI.A lányok nem!"
És hány ilyennel találkoztál, szerintem eggyel és abból vonsz le messzemenő következtetéseket... Ráadásul ez szerintem csak szánalma kifogás, hogy miért ne kelljen járnod, egy olyan sráccal aki, nem tartozik bele a menő alfahím kupacba, AKIKNEK TE NEM VAGY ELÉG JÓ, de valójában értük epekedsz!
"Normális igazán értékes, kedves, aranyos, szerény, szerető barátnőt nem lehet találni, mert minden a magadfajta ególibával van tele!"
Na erről beszélek! Ember, te normális vagy? Én relatív kevés helyre járok, mégis napjában egy csomó ilyen lányt találok. Sokukat megszólítom, jókat hülyülünk valamelyikkel flörtölök is(tudod te egyáltalán mi az?)
Elmondom, nem tudod. Mert aki így beszél egy nővel, az meg is érdemli a saját szerencsétlen sorsát! TE GYŰLÖLÖD A NŐKET amiért sosem volt még csak barátnőd sem!
És nem nyalom a seggét, ti vagytok idi óták. Menjetek inkább orvoshoz!
Ja de gyorsan! Még mielőtt az a pszichopata 11-es végez az orvosin! Gyalázat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!