Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nehéz az egyetemen ismerkedni?
"Egy menő pesti egyetemre járok"
Mégsem lehet olyan menő ha ilyen buta tanulókat is felvesznek oda mint a kérdező.
hmhm.
Felszínes vagy és buta.
menő pesti egyetemre járok
,,nagymenő család sarja, aki jómódú, futnak utána a lányok, és általában helyesek, de legalábbis nagydumásak''
,, másik a csendes, vidékről bekerülő szemüveges fiú, aki szorgalmas, de kissé uncsi, és nem túl helyes''
,,nagyképű gazdagok elérhetetlenek és nem is akarok ilyet, de a kis nyomi tanulógép sem vonz''
Szóval te lennél a csinos, kedves, értelmes lány. HAHA!
Még jó hogy te is beképzelt p*csa vagy. Ha te lennél az értelmes, kedves akkor az emberiség rég kihalt volna.
Szállj magadba kicsit. Nem is csodálom hogy nem kellesz senkinek.
Látszik,hogy ti egy egyetemre se jártok,mert semmi értelmes választ nem adtatok.Ilyen sötét emberek vannak a GYK-n?A visszahúzódó fiúkkal nem önmagában az a baj,hogy szüzek,hanem az,hogy abszolút nem érdeklődnek a lányok iránt, csak a könyv érdekli őket, félnek ismerkedni.
LÉGYSZI csak az írjon,aki normális, és felsőoktatásban tanul, hogy mik a tapasztalatai.
Sokkal butább vagy mint hittem.
Képzeld én is a felsőoktatásban tanulok, de valahogy ilyen idióták nincsenek arrafelé. De komolyan, én akiket megismertem itt mérföldekkel intelligensebbek mint a kérdező.
Első vagyok, és én is egyetemre járok, bár biztos nem olyan menőre, mint te. Először is, ha nem úgy értetted, akkor tanulj meg érthetően fogalmazni, mert ha visszaolvasod, egészen más csapódik le az emberben. Másrészt az önmagában nem jelent semmit, hogy valaki egyetemre jár, attól nem lesz több. Mint ahogy most te is fellengzősen kirekeszted azokat, akik nem járnak egyetemre, mert az ilyen emberek biztos nem lehetnek értelmesek. Itt vagy te, egy újabb kivétel, aki hiába jár egyetemre, sokan felsőoktatás nélkül messze értelmesebbek.
A kérdésre is válaszolva: igen, ilyen nehéz ismerkedni. Iszonyatosan felhígult már régóta a mezőny. De ez elmondható fiúk, lányok részéről egyaránt.
Ja fogjátok be
A kérdezőnek igaza van. 2 féle ember létezik.
A tökéletes férfi/nő aki gazdag család sarja, népszerű vicces és nagydumás.
Illetve vannak a nyomi kis könyvmolyok akiknek nem kell nő mert ők csak az algebrára izgulnak.
Jó csoportosítás volt igazad van 8/8. Helyes pasi nem lehet átlagos/szegény családból származó és nem lehet könyvmoly sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!