Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk titeket zavar a műköröm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavar a műköröm? Vagy vonzónak tartjátok?

Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 14:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
15: Leírhattad a véleményedet, tehát érvényesült a szólásszabadsághoz való jogod.
2015. jan. 24. 14:38
 22/33 anonim ***** válasza:
Zavar. Még néha nőkön is.
2015. jan. 24. 14:39
 23/33 anonim ***** válasza:
Zavar.
2015. jan. 24. 15:00
 24/33 anonim ***** válasza:
31%
Na ezért lepontoztam én is mindenkit. Sziasztok.
2015. jan. 24. 15:08
 25/33 anonim ***** válasza:
51%
Jaj ez olyan, mint amikor azon pattogtok, hogy egy nő ne sminkelje magát, mert a természetesség szebb, aztán különbséget sem tudtok tenni egy sminktelen arc és egy profin elkészített természetes smink között. A műkörömről sem tudjátok megmondani hogy az, a legtöbb nő nem 3 centis karvalykörmöket csináltat, hanem természetes kinézetűt. Nem kéne okoskodni olyannal kapcsolatban amihez hülyék vagytok.
2015. jan. 24. 15:42
 26/33 anonim válasza:

25-nek igaza van. Mindenki a (csicsás) karmokból indul ki, holott van olyan is, ami megkülönböztethetetlen az igazitól.

Nekem amúgy bejön az átlagnál hosszabb műköröm is. (Üdvözlettel: egy műköröm-fetisiszta!)

2015. jan. 25. 08:39
 27/33 anonim ***** válasza:

"Jaj ez olyan, mint amikor azon pattogtok, hogy egy nő ne sminkelje magát, mert a természetesség szebb, aztán különbséget sem tudtok tenni egy sminktelen arc és egy profin elkészített természetes smink között. A műkörömről sem tudjátok megmondani hogy az, a legtöbb nő nem 3 centis karvalykörmöket csináltat, hanem természetes kinézetűt. Nem kéne okoskodni olyannal kapcsolatban amihez hülyék vagytok."

A rozsdás bökőt a nyakamhoz, hogy bármelyik működömről megmondom, hogy az (élőben természetesen).

A sminkkel meg senkinek semmi baja, szerintem szóba sem került. Egy szolid smink nagyon sokat tud dobni egy nőn.

2015. jan. 25. 13:24
 28/33 anonim válasza:
Nő vagyok, de szerintem undorító. Festett köröm inkább.
2015. jan. 25. 23:10
 29/33 anonim ***** válasza:

Hát igen. Valóban nem tudják a pasik megkülönböztetni az igényes műkörmöt, az igazi körömtől, főleg, hogy már olyan anyagokkal is dolgozhatunk, amik hajlékonyak, rugalmasak. A festett köröm, ami tetszik nektek, az általában már inkább gél lakkos köröm, szóval elmosódtak ezek a határok, mivel a gel lakk is műköröm zseléből van. A csicsás, hosszú gagyi körmök szerencsére nem divatosak, ha valaki pedig mégis azt szereti magán, nyilván talál olyan párt, akinek ez a vonzó.

Egy műkörmös.

2015. jan. 26. 12:31
 30/33 anonim ***** válasza:
Na igen, a géllel színezett köröm valóban jól néz ki, de amikor elkezd lenőni, akkor pont ugyan olyan undorító lesz mint a műköröm.
2015. jan. 26. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!