Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk titeket zavar a műköröm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavar a műköröm? Vagy vonzónak tartjátok?

Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 14:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
89%
Zavar és taszít.
2015. jan. 24. 14:14
 12/33 anonim ***** válasza:
89%
Számomra visszataszító.
 13/33 anonim ***** válasza:
89%

Zavar, főleg az ilyen több centis...

természetes köröm, lakkozott vagy sima, az bejőn

14/33 anonim ***** válasza:
33%

nem sok nőnek áll jól de ők azt hiszik igen...szóval eléggé taszító tud lenni

meg gagyin néznek ki,legtöbbször a ribis csajokon van akik azt hiszik ettől lesznek majd jó nők,de csak rontanak a helyzeten

2015. jan. 24. 14:15
 15/33 anonim ***** válasza:
75%
Gyerekek azért lettem lepontozva mert szerintem nőies és tetszik? :D Éljen a szólásszabadság.
2015. jan. 24. 14:16
 16/33 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem a műköröm egy tipikusan olyan dolog, amiről a csajok/nők azt hiszik, hogy jól néz ki, valójában pedig (ahogy a példa is mutatja) a férfiaknak a legjobb esetben is maximum semleges, engem meg kifejezetten taszít.
2015. jan. 24. 14:17
 17/33 anonim ***** válasza:
zavar
2015. jan. 24. 14:18
 18/33 anonim ***** válasza:
93%
Ha rágja a körmét akkor szebb egy szolid ovális vagy kagyló alakú műköröm, de ezek a hosszú karvalykörmök nagyon taszítóak!
2015. jan. 24. 14:19
 19/33 anonim ***** válasza:
Inkabb legyen termeszetes..
2015. jan. 24. 14:19
 20/33 anonim ***** válasza:
14%

kérdező: milyen formájú méretű műkörömre gondolsz?

ismerek pár lányt akinek van

nekem elég fontos hogy hogy néz ki a keze a lánynak,szóval az az első amit megnézek és amikor egy kis kézen van egy műköröm még ha nem is nagy,de annyira látszódik hogy nem oda való mert még csúnyábbá,giccsessé teszi az amúgy sem túl szép lányt akkor elgondolkodom hogy minek?

oké önbizalom hiány növelése meg a nőiesség jelképe,de egy nem túl szép lány nem lesz szebb egy ilyentől,csak erőlködés és még gázabb lesz a végeredmény

és többre menne ha önmagát adná

2015. jan. 24. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!