Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöjjek össze vele? (a srác "ex-kocka")
Szóval az van hogy volt egy srác még 9.-be amikor még ilyen dagadt szar kocka volt és elhívtam "randizni", ő eljött ott kicikiztük és ettől sokáig nem is jött suliba majd át ment egy másik gimibe ://
Azonban az utóbbi két évben elég jól kigyúrta magát és már tetszik, hogy kérjek bocsánatot? :// meg hogy találkozzunk most már nem kamuból.
17L/18F
A helyedben így kérnék bocsánatot:
"Sajnálom, hogy egy ostoba, felszínes, beképzelt, primitív, önző ember vagyok, akit az szülei nem tudtak megnevelni, vagy csak sz**tam rá nagy ívben. Azt is szégyellem, hogy semmi empátia nem szorult belém, és egy tipikus hülye kis 17 éves p**vá sikerült válnom, akibe semmi értelem nem szorult.
De a legjobban azt sajnálom hogy lealáztam egy olyan ember, aki valószínűleg többet ér a kisujjamnál. Ne haragudj rám, nem tehet róla, hogy érzelmi retardált vagyok, kérlek bocsáss meg nekem"
Nos, a helyedben ezzel próbálkoznék, hátha...Ha nem tetszik a szöveg, írj privit nyugodtan, fogalmazhatunk egy másik, ütőképesebb szöveget is:)
Ne csókoljon talpat.
De hát, könyörgöm, még azt mondja, miatta lett jó srác...komolyan mondom, hihetetlen, hogy 17 éves, és máris ennyire önző, és beképzelt, mi lesz itt pár év múlva?
Megalázta a srácot, de most már kéne neki, de azért még neki áll feljebb.?!
"dagadt szar volt.....azonban az utóbbi két évben elég jól kigyúrta magát és már tetszik"----> ?!!!!!!
hát, komolyan mondom, nem vagyok egy verekedős ember, de tőled aztán kinyílik a bicska a zsebemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!