Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jöjjek össze vele? (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek össze vele? (a srác "ex-kocka")

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy volt egy srác még 9.-be amikor még ilyen dagadt szar kocka volt és elhívtam "randizni", ő eljött ott kicikiztük és ettől sokáig nem is jött suliba majd át ment egy másik gimibe ://

Azonban az utóbbi két évben elég jól kigyúrta magát és már tetszik, hogy kérjek bocsánatot? :// meg hogy találkozzunk most már nem kamuból.

17L/18F

2015. jan. 24. 01:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a bénaság a kinézettől függ?
2015. jan. 24. 02:09
 12/35 anonim ***** válasza:
Ki az, aki több észt várt egy 17 éves lánytól? xD
2015. jan. 24. 02:14
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Aranyom a te fajtád olyan aranyos harminc évesen, amikor kiderül, hogy ki is az igazi béna... :-D

Ő neki semmi bűne nem volt, csak az, hogy szeretett kockulni, ami megjegyzem semmivel sem alábbvalób tevékenység, mint az egész nap facebookon lógás, amit a tefajtád művel. A kövérség szintén nem bűn, nem egészséges de ez nem ok arra, hogy bárkit megalázzunk. Te beletapostál egy ember lelkébe... Neked köszönheti, hogy jó pasi lett? A lóf.szt. Neked köszönhet egy olyan lelki sebet, ami lehet, hogy soha nem fog begyógyulni. És most még lenne pofád ez elé a srác elé odaállni? Te SEMMI vagy hozzá képest, egy NULLA! Egy trágyaember.

Remélem kamu a kérdés, mert ennyire aljaember tényleg nem lehet valaki.

2015. jan. 24. 02:20
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Az 5 éves unokahúgomnak több esze van.
2015. jan. 24. 02:21
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lenne rendben az önértékelésem most szégyellném hogy nő vagyok. Én is remélem, hogy kamu.

Bocsánatot úgy kérj tőle, hogy elé állsz és azt mondod: Ne haragudj rám, megbántam amit tettem. Aztán otthagyod és keresel egy másik gyúrósat, ha az a forma jön be.

2015. jan. 24. 02:29
 16/35 Petya Atya ***** válasza:
100%
Pedig te bizony egy felszínes ribi vagy. De majd idővel TALÁN rájössz, hogy azt is kell nézni, ami a felszín alatt van. Ami neked éppenséggel egy nagy nulla.
2015. jan. 24. 02:39
 17/35 anonim ***** válasza:

kamu kérdés! nekem mindig azt tanították, hogy a nőket nem érdekli a külső, csak a belsőőőőőőő!!!!444négy

akkor most megyek gyurni, épp most utasított vissza egy lány... de amúgy még nem változott valami benned vagy benne?

2015. jan. 24. 02:54
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Elég gagyi csaj vagy te, és tudod mit? Rohadtul megérdemelnéd hogy ezt visszakapd a sráctól
2015. jan. 24. 02:55
 19/35 npdc ***** válasza:
100%
Nem vagy egy kicsit kabbefaszom?
2015. jan. 24. 03:18
 20/35 Lundbeck Johanna ***** válasza:
100%

Én nőként mondom azt, hogy egy felszínes rib vagy, a magad fajta miatt van az a sok előítélet a nőkkel kapcsolatban. De remélem, az a srác visszaadja neked kamatostul, amit tőled kapott.

Apropó, honnan veszed, hogy lenne nála esélyed?

2015. jan. 24. 03:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!