Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöjjek össze vele? (a srác "ex-kocka")
Szóval az van hogy volt egy srác még 9.-be amikor még ilyen dagadt szar kocka volt és elhívtam "randizni", ő eljött ott kicikiztük és ettől sokáig nem is jött suliba majd át ment egy másik gimibe ://
Azonban az utóbbi két évben elég jól kigyúrta magát és már tetszik, hogy kérjek bocsánatot? :// meg hogy találkozzunk most már nem kamuból.
17L/18F
Aranyom a te fajtád olyan aranyos harminc évesen, amikor kiderül, hogy ki is az igazi béna... :-D
Ő neki semmi bűne nem volt, csak az, hogy szeretett kockulni, ami megjegyzem semmivel sem alábbvalób tevékenység, mint az egész nap facebookon lógás, amit a tefajtád művel. A kövérség szintén nem bűn, nem egészséges de ez nem ok arra, hogy bárkit megalázzunk. Te beletapostál egy ember lelkébe... Neked köszönheti, hogy jó pasi lett? A lóf.szt. Neked köszönhet egy olyan lelki sebet, ami lehet, hogy soha nem fog begyógyulni. És most még lenne pofád ez elé a srác elé odaállni? Te SEMMI vagy hozzá képest, egy NULLA! Egy trágyaember.
Remélem kamu a kérdés, mert ennyire aljaember tényleg nem lehet valaki.
Ha nem lenne rendben az önértékelésem most szégyellném hogy nő vagyok. Én is remélem, hogy kamu.
Bocsánatot úgy kérj tőle, hogy elé állsz és azt mondod: Ne haragudj rám, megbántam amit tettem. Aztán otthagyod és keresel egy másik gyúrósat, ha az a forma jön be.
kamu kérdés! nekem mindig azt tanították, hogy a nőket nem érdekli a külső, csak a belsőőőőőőő!!!!444négy
akkor most megyek gyurni, épp most utasított vissza egy lány... de amúgy még nem változott valami benned vagy benne?
Én nőként mondom azt, hogy egy felszínes rib vagy, a magad fajta miatt van az a sok előítélet a nőkkel kapcsolatban. De remélem, az a srác visszaadja neked kamatostul, amit tőled kapott.
Apropó, honnan veszed, hogy lenne nála esélyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!