Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jöjjek össze vele? (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek össze vele? (a srác "ex-kocka")

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy volt egy srác még 9.-be amikor még ilyen dagadt szar kocka volt és elhívtam "randizni", ő eljött ott kicikiztük és ettől sokáig nem is jött suliba majd át ment egy másik gimibe ://

Azonban az utóbbi két évben elég jól kigyúrta magát és már tetszik, hogy kérjek bocsánatot? :// meg hogy találkozzunk most már nem kamuból.

17L/18F

2015. jan. 24. 01:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Tipikus mai kislányos felfogás, sajnos ez 20 fölött is van -.-

És elmész a p!csába. Neked is hasonló bánásmódot az életben hogy megtudd milyen érzés. Lehet Te nem tudod hogy milyen lelki sérülést okoztál neki ezzel és az önbecsülét mennyire a sárba tiportad. Gyökér r!bi.

2015. jan. 24. 09:58
 22/35 anonim ***** válasza:
Ha elém állnál ilyennel, a srác helyében én minimum szemen köpnélek... :D És akkor az ember még finom volt és "nőies"!
2015. jan. 24. 10:12
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Hallod én nem tudom mit csinálnék veled, nem ismerem a srácot de te egy g*ci vagy.

Elhívod ,,randizni'' hogy kicikizhesd őt a nyomi haverjaiddal? Hát gratulálok. Tudod te hogy ez mekkora megaláztatás egy másik embernek és milyen lelki sérülést szenvedhetett?

Neked köszönheti hogy kigyúrta magát? Na ne röhögtesd ki magad. Semmit nem tettél érte. Szóval ha én odamegyek a kövér emberekhez és leköpöm őket majd azt mondom hogy te kövér sz*r akkor ha egy egy jól néz ki 10 év múlva az az én sikerem?

Remélem legalább akkora megaláztatásban lesz részed mint szegény srácnak.

2015. jan. 24. 10:27
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezz csak ha okos a gyerek meghúz aztán mikor a szádra verte fejedre szór egy marék húszast h ennyit érsz :DDDD
2015. jan. 24. 11:02
 25/35 anonim ***** válasza:

# 3

Te edzetél helyette?

2015. jan. 24. 11:58
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen felszínes kis k**ák miatt mondják azt, hogy minden nő ribi. Pedig nem, csak a te fajtád az.

Remélem elmegy veled, aztán lealáz a gyerek a sárga földig.

Aztán majd csodálkozol később, hogy minden srác csak meg akar d**ni.

Felszínes és szánalmas vagy.

Én is voltam 17, de égne a pofám ha valaha így viselkedtem volna.

Az ilyenekből lesz később a "több f***t fogott mint kilincset" típusú csaj. :D

2015. jan. 24. 12:28
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ha pasi lennék, jól meg**nálak, aztán kiröhögnélek.

Ráadásul nem csak szánalmas vagy, hanem primitív és beképzelt is. Neked köszönheti, hogy kigyúrta magát? :D vicc vagy. :D

Utolsó voltam. 22L

2015. jan. 24. 12:30
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

Lowok vagytok.

Egy nő ha jól néz ki, olyan mint egy test helyzeti energiája.. nem tehet róla de több mint akinek nincs.

Megbántotta a srácot, de ha akkor is és most is jól néz ki, megteheti ezt (sajnos). Ilyen a világ. Nem kell elhordani mindennek, csak elássátok vele a saját kommenteteket. Szerencsés és ezzel visszaélt. Megtehette, megteheti.

2015. jan. 25. 22:27
 29/35 anonim ***** válasza:
Utolsó, ja, 18 évesen jól néz ki, de aztán ne sírjon ha 50 éves korára egyedül marad amikor már tiszta ránc a p*fája meg lóg a csecse
2015. jan. 26. 15:05
 30/35 anonim ***** válasza:

Akkor tartogasd magad nyugdíjas korodra.

A hűségből lesz később az unalom, megcsalás, szakítás. Csonka családok, eltiport életek.

2015. jan. 27. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!