Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerekes nők miért sértődnek meg, mikor megmondom hogy a gyerek miatt nem akarok együtt lenni velük?
27 éves vagyok, komoly kapcsolatra vágyok, ezért gyakrabban randizok nálam idősebb nőkkel. De nincs gyerekem és nem is akarok még. Úgy gondolom egy gyerek egyrészt eléggé bekorlátoz: Bárhová megyünk, sietni kell haza, mert éhés, rosszabb esetben el se tudunk menni, mert nincs kinek lepasszolni. Ha túl kicsi a gyerek akkor ordít éjszaka, én meg utálom mikor felkeltenek. Harmadrészt pedig, még saját gyerekem sincs, ne már hogy más borját én neveljem.
Ezeket miért olyan nehéz megérteni, kedves nők? És miért kell megsértődni?
Ismerkedj fiatalabbakkal, vagy maximum korodbelivel, bármilyen meglepő, sok huszonéves lány is megfelelően értelmes és komoly kapcsolatra vágyik.
Egyébként az meg teljesen érthető, ha olyan kapcsolatba nem akarsz belemenni, ahol van gyerek.
20/N
Infantilis vagy és primitív.
Nem azért, mert nem akarsz még gyereket, főleg nem más gyerekét nevelni.
A gondolkodásmódod, a stílusod primitív.
Egyszerűen ne kezdeményezz gyermekes anyáknál, és akkor nincs sértődés.
Egy anyának a legfontosabb a gyereke, s ha valaki elutasítja csupán azért, mert van, annál nincs bántóbb.
Az a tisztességes, ha eleve gyermektelen nőkkel kezdesz.
Megfordítom.
A normális nők és férfiak (gyerekkel, anélkül) normális kapcsolatot akarnak, amiben van perspektíva.
Nem apát, vagy anyát keresnek a gyereküknek, hanem olyan társat, aki őket a családi állapotukkal együtt megszereti, elfogadja. A saját gyerekét úgyis alapvetően ő neveli, ő gondozza, taníttatja, viseli a költségeit az exével együtt.
Van olyan férfi is, nem egy, aki egyedül neveli a gyerekét, gyerekeit. Természetes, higy társra vágyik. Na, egy olyan felállásban sokkal nagyobb az esély, hogy elsősorban anyapótlót keres a gyerekei mellé, mert nem bírja a gyűrődést, a magányt.
Ez sokkal esélyesebb, mint hogy egy anya azért keresne férfit, hogy a nyakába varrja a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!