Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A gyerekes nők miért sértődnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerekes nők miért sértődnek meg, mikor megmondom hogy a gyerek miatt nem akarok együtt lenni velük?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, komoly kapcsolatra vágyok, ezért gyakrabban randizok nálam idősebb nőkkel. De nincs gyerekem és nem is akarok még. Úgy gondolom egy gyerek egyrészt eléggé bekorlátoz: Bárhová megyünk, sietni kell haza, mert éhés, rosszabb esetben el se tudunk menni, mert nincs kinek lepasszolni. Ha túl kicsi a gyerek akkor ordít éjszaka, én meg utálom mikor felkeltenek. Harmadrészt pedig, még saját gyerekem sincs, ne már hogy más borját én neveljem.

Ezeket miért olyan nehéz megérteni, kedves nők? És miért kell megsértődni?

2015. jan. 23. 21:59
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem társkeresőn ismerkedek. Általában ha szimpatikus valaki és elbeszélgetünk, ha elég nyitott az illető már elsőre megkérdezem van-e gyereke, ha nem, akkor is következő talin legkésőbb. És amikor kiderül hogy van, közlöm hogy ez így nem pálya nekem, olyankor jön a sértődés. Persze van aki megérti.
2015. jan. 24. 13:28
 22/28 anonim ***** válasza:
79%
Én nem sértődnék meg, sőt örülnék neki hogy hamar kiderül mi a szitu. Az én gyerekemet ne nevelje olyan akiről tudom hogy soha nem szeretné. Én is egyedül vagyok a kislányommal, és messzemenőkig nem érdekel ki mit gondol róla. Itt a gyk-n minden férfinek tökéletes álomnője van 20 cm pénisszel, totális gyerekutálók. Én nevelem a gyerekem, az apja itt hagyott minket. A barátnőmnek meghalt a párja, egyedül maradt a kislányával.. De egyikünk sem maradt egyedül. MErt vannak normális gondolkodású emberek..
2015. jan. 27. 09:34
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedj fiatalabbakkal, vagy maximum korodbelivel, bármilyen meglepő, sok huszonéves lány is megfelelően értelmes és komoly kapcsolatra vágyik.

Egyébként az meg teljesen érthető, ha olyan kapcsolatba nem akarsz belemenni, ahol van gyerek.

20/N

2015. jan. 27. 10:01
 24/28 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ha van valakinek 1 vagy 2 gyereke, de kulonben jol kijottok akkor teljesen elfogadhato. Gyorsan felnonek a gyerekek es utana meg visszonozzak a szeretetet amit kapnak. Persze ha ennyire igy erzed, hogy nem akarod akkor megmondod es kesz, kulonben is a nok valogathatnak, a ferfiaknak kell jobban alkalmazkodniuk ha kapcsolatot akarnak.
2015. jan. 27. 10:22
 25/28 A kérdező kommentje:
#22: Teljesen normális a gondolkodásom és nem álomnőt keresek.
2015. jan. 27. 11:37
 26/28 anonim ***** válasza:
20%
Mèg elfogadhatò,ha egy nőnek van 1 gyereke... Fèlresiklott az èlete,megromlott a kapcsolata. De amikor elmesèli,hogy egy bunkò tahònak szült 2-3 gyereket na az a nem normàlis. Nagyon jòl kell kinèznie egy több gyerekes anyukànak, hogy bevàllalja egy fèrfi... Ha mègis úgy tűnik igen, csak egy ideig...egy èletre soha. Hülye lenne. Mèg 1 gyerekes felàllàsban is szàmtalan idiòta kompromisszum van, kezdve a règi apukàs kellemetlensègektől a gyerekek esetleges hülyesègeiből kifolyòlag. Legtöbb nő kèptelen gyereket nevelni, neked meg nem fogja hagyni. Tisztelet a kivètelnek.
2015. máj. 11. 09:44
 27/28 anonim ***** válasza:
42%

Infantilis vagy és primitív.

Nem azért, mert nem akarsz még gyereket, főleg nem más gyerekét nevelni.

A gondolkodásmódod, a stílusod primitív.

Egyszerűen ne kezdeményezz gyermekes anyáknál, és akkor nincs sértődés.

Egy anyának a legfontosabb a gyereke, s ha valaki elutasítja csupán azért, mert van, annál nincs bántóbb.

Az a tisztességes, ha eleve gyermektelen nőkkel kezdesz.

2021. okt. 25. 03:44
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Megfordítom.

A normális nők és férfiak (gyerekkel, anélkül) normális kapcsolatot akarnak, amiben van perspektíva.

Nem apát, vagy anyát keresnek a gyereküknek, hanem olyan társat, aki őket a családi állapotukkal együtt megszereti, elfogadja. A saját gyerekét úgyis alapvetően ő neveli, ő gondozza, taníttatja, viseli a költségeit az exével együtt.

Van olyan férfi is, nem egy, aki egyedül neveli a gyerekét, gyerekeit. Természetes, higy társra vágyik. Na, egy olyan felállásban sokkal nagyobb az esély, hogy elsősorban anyapótlót keres a gyerekei mellé, mert nem bírja a gyűrődést, a magányt.

Ez sokkal esélyesebb, mint hogy egy anya azért keresne férfit, hogy a nyakába varrja a gyerekét.

2021. okt. 25. 03:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!