Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A gyerekes nők miért sértődnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerekes nők miért sértődnek meg, mikor megmondom hogy a gyerek miatt nem akarok együtt lenni velük?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, komoly kapcsolatra vágyok, ezért gyakrabban randizok nálam idősebb nőkkel. De nincs gyerekem és nem is akarok még. Úgy gondolom egy gyerek egyrészt eléggé bekorlátoz: Bárhová megyünk, sietni kell haza, mert éhés, rosszabb esetben el se tudunk menni, mert nincs kinek lepasszolni. Ha túl kicsi a gyerek akkor ordít éjszaka, én meg utálom mikor felkeltenek. Harmadrészt pedig, még saját gyerekem sincs, ne már hogy más borját én neveljem.

Ezeket miért olyan nehéz megérteni, kedves nők? És miért kell megsértődni?

2015. jan. 23. 21:59
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
27-33 általában. Max. 34 de az már tényleg a plafon.
2015. jan. 23. 22:43
 12/28 A kérdező kommentje:
#10: Anyád nem nevelt valami jól, hogy ilyen sérült, fogalmatlan, nehéz felfogasú liba lettél..
2015. jan. 23. 22:45
 13/28 anonim ***** válasza:
48%

lehet hogy téged meg anyád a borjúk között nevelt ezért vagy ilyen sötét.

nehogy már felkeltsen egy ártatlan kisbaba a sírásával, ki vagy te mégis?!

2015. jan. 23. 23:30
 14/28 A kérdező kommentje:
Oda van írva te világtalan, hogy akarok majd gyereket, de nem most, mert korainak tartom még. Majd ha saját gyerekem lesz, nem fog zavarni a sírás, de egyelőre nem akarok ezmiatt felkelni. Kéne tudni értelmezni a mondatokat, te defektes hülye tyúk!
2015. jan. 23. 23:45
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Vannak 24-25 éves komoly kapcsolatra vágyó nők. Ha csak azért ismerkedsz idősebbekkel, mert azt hiszed a fiatalabbak nem akarnak még komolyat, nyugodtan keresgélj fiatalabbak között. Nálunk a nagy dömping (amikor tucatjával mennek férjhez a volt osztálytársak) 23-25 éves kor között van, amikor végeznek az egyetemen. 26 évesen potyognak az első babák.

Oké, te még nem szeretnél hirtelen apaszerepbe csöppenni, de akkor ezt tisztázzátok mielőbb.

2015. jan. 24. 00:00
 16/28 A kérdező kommentje:

#15: Tudom hogy vannak 24-25 éves nők is akik komoly kapcsolatra, azokat sem zárom ki. De nézzünk meg egy átlagos 24-25 éves nőt: Pár éve jött ki az egyetemről, esetleg Msc-t csinált és ki se jött még, nincs normális munkahelye, fizetése, otthon lakik szüleinél. Azért azt se szeretném hogy én adok mindent, az illető meg beleteszi a seggét a készbe.

Persze olyan is van, aki 20 éves korától dolgozik.

2015. jan. 24. 00:29
 17/28 anonim ***** válasza:
76%

Én 27 vagyok es abszolút nm akarok gyereket most es kesobb se.

Ez lehet gaz de igy erzem .

2015. jan. 24. 03:58
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

"Kedvencem mikor előadják hogy menjek fel nyugodtan, lesz vacsora, ott is alhatok, ja..... de hárman leszünk..."

Ezek a Te szavaid és arra utalnak, hogy már volt randi (persze, tudom, előfordul, hogy nem). Ha társkeresőn ismerkedsz miért nem írod ki egyértelműen hogy gyerekes anyuka kizárva? Ha meg volt előzőleg randi akkor miért nem mondod meg ott? Miért nem kérdezel rá hogy van-e gyereke és tisztázod mielőtt ilyen helyzetbe keveredsz? Könnyen mutogatsz másra -lehet, sokszor joggal-, csakhogy Te sem vagy ártatlan boci.

2015. jan. 24. 04:21
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Azzal kezdj hogy még tali előtt megkérdezed.Nekem is volt olyan barátnőm és nem is működött...
2015. jan. 24. 08:16
 20/28 anonim ***** válasza:
57%

Mert kezdetben baleknak néznek hogy majd te neveled és szereted más borját, utána amikor szembesülnek, hogy ez nem igy van, akkor hatalmasat koppannak hoppá ez az ember mégsem balek és itt jön a sértődés.

33/F

2015. jan. 24. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!