Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a roma pasikról?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 12:10
2/19 anonim válasza:
Bűnöző cigányok, megélhetési gyerekgyártógépek, alkoholisták, segílyesek, nem idén barnultak, nyüvesek, retkek.
Könyvjelző, szappan és lámpaernyő alapanyag mindegyik, ütöm-verem őket ahol csak érem.
3/19 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__61964..
Ezt a kérdést jobb nem feszegetni!:D Egyébként utálom őket!
4/19 anonim válasza:
Utálom őket, soha az életben nem kerülnék kapcsolatba eggyel sem. 23L
5/19 anonim válasza:
Ugyan ez a helyzet az én családomban is... Mi magyarok vagyunk,nővérem pedig összejött egy cigánnyal...20 évesek. Jóó,az a cigány,csak félig az,a szülei nagyon rendesek,és nem látszik rajta,hogy cigány... Anyumék nagyon utálják a cigányokat,tesómmal is azóta rossz a viszonyuk,mióta összejöttek...:S
6/19 anonim válasza:
Ha normális és ápolt,akkor semmi bajom nincs velük.Nekem van egy pár ismerősöm aki roma és egyszer jártam is pár napig az egyikkel.Rendes volt, ápolt, normális stb.Csak az én szüleim nem engedték volna illetve őt kötötte a hagyomány, h.roma lányt kell elvennie 15 évesen akkoriban amikor mi összejöttünk.Szóval emiatt nem
7/19 anonim válasza:
Szia. Én mindíg utáltam őket, de 3 évvel ezelőtt megismertem egy fiút... Már a közeledésén, a viselkedésén, beszédén látszott, hogy Ő nem az a fajta, akiket utálok. Ápolt, okos, kedves srácnak tűnt... Nem sokkal később szerelmesek lettünk egymásba és azóta is együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást! A családjával nem tartja a kapcsolatot, ezért tud olyan lenni, amilyen... Ha kapcsolatban lenne velük, tuti, hogy már nem lenne ilyen tisztességes! Romák közt is vannak rendesek, csak sajnos kevés. Anyukám is utálta a romákat, de amikor már jobban megismerte Őt, akkor mondta, hogy Őt kivételesen elfogadja, mert látja, hogy rendes. Tényleg nagyon kedves anyukámmal is, tisztelettudó, segítőkész, stb. Amikor mondtam anyukámnak, hogy ezentúl több van köztünk, mint barátság, egyáltalán nem ellenezte. A barátom mondta, hogy utálja a cigányokat és utálja, ha szóba hozzák a származását. Rajta csak a külsején látszik, hogy roma, a viselkedése közel sem olyan "tipikus cigány". Ha olyan lenne, anyukám sem engedné, hogy együtt járjak vele, na meg én sem szeretnék akkor járni vele. 18/l
9/19 anonim válasza:
12:43 vagyok.
13:12: Anyum mindig azt mondja nővéremnek,hogy ő nem kiváncsi rá...Meghogy egyszer úgyis előjön a cigány vér benne...:\
10/19 anonim válasza:
azt hogy 5éves a Duna érett példányai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!