Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egyik pillanatról a másikra betegesen féltékeny lett hogyan gyürte le?

Figyelt kérdés
Hónapok óta küzdök vele,és egyszerüen nem tudom legyürni.Szeretném ha elmulna de sokszor a fejem elkalandozik és képzelödik h párom talán megcsal.Bízok páromban bár volt egy két dolog ami talan ide juttatott.Mindig mástol tudtam meg ha valami pletyka keringett körülötte meg egy lány körül.Tudom nem nagy dolog,de csalodtam benne es ugyerzem megalázott h más hülyének nézett.Szeretem és tudom h nem csalna meg.Szeretnék normális lenni mint régen.Pár hónapja vagyok ilyen féltékeny :( próbálok küzdeni de talán valaki tud megoldást.Van aki meggyogyult ebböl?
2015. jan. 23. 11:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor meg szerintem - akármennyire fáj is - de véget kellene vetned ennek a kapcsolatnak, mert így nincs értelme. Úgy igaz, ahogy írtad, mindkettőtöknek tenni kellene érte..
2015. jan. 23. 12:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Állitolag moziban voltak,de ezt nem hiszem el.és az fáj a legjobban h hagyta az egészet.Munkahelyén történt a pletyka,kérdeztem h azért odamentél a lányhoz h mondtad neki h azért ezt nem kéne.Ö nem csinált semmit söt megalázo modon ö ment oda 10-15 munkatársához hogy nem igaz nehogy elhiggyék.Számomra ez a kapcsolat árulása.Mert ha valaki engem jogtalanul gyanusitana bármivel lehet akárki az lenne az elsö h a pletykaforrással beszélnék.Azzal jön h azért nem akart a lánynak szolni mert mégis munkahely.Ilyenkor kerdezem a lánnyal valo viszonya vagy én voltam a fontos?szerintem totál leszart.ugyerzem szegyenl es nem áll ki értem.h nem mutatja ki h szeret.
2015. jan. 23. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező tulképpen nem is érzed vele jól magad, mégis tőle várod, hogy nőként bánjon veled!???

Ez így hosszútávon nem lesz jó ...

2015. jan. 23. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!