Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri meg becsületesnek lenni?
Nem, nem éri meg semmi sem éri meg, de talán , talán ami nem mindenkinek sikerül, talán egyszer majd találsz egy olyan férfit akinél azt fogod mondani, hogy igen megérte jókislánynak lenni.
De addig még lehet átcseszik a fejed páran, vagy marha rosszul választasz, ugyanis ha egy ember már vagy a 7-8. köcsög seg***gfejt fogja ki akkor ott az emberben is hiba van,
Szóval nem csak mindig másokban kell a hibát keresni.
Hát jo!
Megmondom öszintén,hogy nagy a hasad!:/
Manapság sajnos nem éri meg becsületesnek lenni. Mindenhol azt látom, hogy az ilyen embereket kihasználják. Épp ezért kell odafigyelni, hogy kikkel is vesszük magunkat körül, a hozzánk hasonlóak társaságát kell keresni, ők értékelni fogják a becsületességet.
Persze ez nem könnyű, ezen személyek száma folyamatosan csökken, de nem lehetetlen.
Nem éri meg egyáltalán... Én is ilyesmi srác vagyok,de minek ha én azt tudnám,egyszerűen ilyen a természetem és nem tudom sajnos megváltoztatni.. :/ Pedig ha bunkó,megalázó lehetnék,akkor már csajok tömege ugrálna utánam,így meg szóba sem áll velem egy sem...
23/F
Ne változtass!
Én mindig is ilyet kerestem. Akadnak normális, olyan srácok akik ezt értékelik és ezt keresik.
Amúgy nem tudom, a - velem nem foglalkoznak a fiúk - alatt mit szeretnél. Heti szinten vigyenek virágot? Vagy csapják állandó a szelet? Szerintem annak sem örülnél. Maximum az egódnak tenne jót, de egóból nem lesz kapcsolat. :)
Mi köze a becsületességnek ahhoz, hogy miért vagy magányos?
Egyébként meg el kell gondolkodni, hogy mit csinálhatnál másként, esetleg jobban ahhoz, hogy a fiúk melletted maradjanak, vagy olyan fiút találj, aki szeret is és nem csak szexre kellesz neki, vagy csak megpróbáljuk, aztán lesz, ami lesz dologként fogja fel a kapcsolatot veled.
Ne hidd azt, hogy veled semmi probléma sincs és mindig mindent jól csinálsz, mert abból semmi jó nem fog kisülni, viszont ne keresd minden áron a hibát magadban. Tudom, hogy ez elég elcsépelt, átlagos szöveg, de a te helyzeted sem valami egyedülálló ritkaság és legyenek az előbb leírtak bármilyen közhelyesek is, attól még lehet bennük igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!